window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:54 | oktober 22, 2015

Designa dina egna inredningsdetaljer!

layered_press_4

Hur fin mattföretaget Layereds kollektion? Visste ni att att Malin som startade det faktiskt gjorde det efter att Sanna (som jag jobbar med) varit hemma hos henne och fotograferat.  Malin tyckte alltid att de mattor som hon hittade och ville ha var alldeles för saftiga i pris, så hon lät designa och tillverka en egen matta till sitt hem. När Sanna sedan var där och fotograferade för Wonderdeco fick hon så många frågor om mattan. Då insåg hon att fler kände som hon och då startade hon upp Layered. Layered hämtar mycket inspiration från modevärlden.

Jag blir så inspirerad när jag hör Malins historia bakom märket. Våga skapa något eget, personligt till ditt hem. Som du är ensam om. Vem vet – det kanske blir en succé? Om inte annat är du ensam om prylen.

Just nu har vi en kampanj och ett samarbete med Smartphoto. Där du inte bara kan framkalla dina foton, utan även designa dina egna inredningsdetaljer. Jag har precis beställt hem två tavlor, underlägg och nya kuddar. Jag har tagit foton och gjort egna print. Ska bli kul att se hur slutresultatet blir. Visar er såklart när jag fått hem allt.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Designa dina egna inredningsdetaljer!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här