Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:36 | oktober 20, 2015

Bröllopsklänning!

Förlovning-Inspiration

Igår efter jobbet bar det av till Ida Lantos Ateljé för att möta upp min bästa kompis Mathilda. Tilda flög hit från Tyskland i lördags för att överraska mig på förlovningsfesten. Tror ni jag blev chockad när jag såg henne där i folkhavet? Har trauma från hela kvällen. Snart kommer hela kvällen i text och bilder. Inte hunnit smälta och sammanfattat allt än, haha.
Bröllopsklänning
Haha, det var inte jag som bokat tid med Ida Lanto, utan Mathilda. Även om jag också vill att Ida Lanto ska sy min bröllopsklänning. Det bestämde hon och jag redan två år innan jag träffade Markus, haha.
Hon och jag satt i bilen på väg någonstans. Så tog hon upp mobilen och visade en bild: ”En liknande klänning ska jag sy till dig när du gifter dig”.
Vill ni se klänningen – klicka här!

Bröllopsinspiartion
Ida är sådant geni. Allt hon lägger händerna på blir vackert.
Bröllops-Inspiration-Ida-Lanto
Det provades massa.
Bröllopsklänning---Och skissades! Det var deras första möte, så igår spånade de mest idéer och tankar. Men jag tror Mathildas klänning kommer bli så himla vacker och den känns väldigt Mathilda <3 Heja kärleken! Känns så surrealistiskt allt ihop. TÄNK ATT VI SKA GIFTA OSS? GRANDE VUXENPOÄNG JU!


8 kommentarer8 kommentarer om “Bröllopsklänning!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hon gör underbara klänningar! Tyvärr är det inte i min budget att lägga 30′ plus på min klänning men för de som vill/kan det!

  Svara
 • Wow! Ida gjorde min systers och hennes frus bröllopsklänningar. Hon är otroligt talangfull. Om du vill ha inspiration från deras dressar kan du titta här: http://wagnerlarsson.se/carmen-julia-2015-del-2/

  Svara
 • Haha jag sparade bilden på den klänningen i en framtida-bröllopsmapp på datorn som inspiration, då för ca 2 1/2 år sedan. Jag gifte mig i somras och bar ”Dahlia” från Maggie Sottero (google it) 😉
  Stort grattis till förlovningen!

  Svara
 • Det hade varit roligt om du hade bokat mötet för dig själv! Du kan ju boka vad som helst nu för Markus har ju redan friat. Inte så det kommer ändras något så kör!

  Svara
 • Klänningen som du ska gifta dig i, den i länken där kommer passa dig sä jäkla perfekt! Ska bli kul att följa när ni börjar planera bröllop!!!

  Svara
 • Stort grattis till er Petra! Den bästa känslan i världen att bli överraskad. När man hittat rätt så har man. Du kommer ha så mycket roliga saker att se framemot. Bröllop är fantastiskt!

  Svara
 • Såå fin klänning! Ser fram emot att höra om frieriet sen 🙂

  Svara
 • Alltså åh… Din kompis Mathilda är så FIN!!! Du med såklart men det vet vi ju alla redan hihi.

  Svara