window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:03 | oktober 13, 2015

Fashionablefit för NLY Sport, Fingerapor, Hestfie & Hästlunk på Palma!

komma-i-form
Imorse slängde jag på mig min nya baddräkt/träningstopp från Fashionablefit för NLY Sport inför ridningen. Hur smickrande är den? Tack Hannah!
Kolla in mitt hår på bilden, det har helt tappat färgen. Jag kan verkligen inte ha en bottenfärg. Den bara rinner av mig. Fäster inte. Jag tror kanske att det är för att jag är alldeles för blond i mig själv. Så på måndag när jag kommer hem ska jag förbi världens bästa Emelie Johansson på W Lounge (Hairtalks, mina extensions) tekniker och tona åuthåret och lägga i nya blonda slingor. Nu har det nästan blivit orange i botten.
fingerapa
När vi kom till ranchen blev vi välkomnade av den här lilla bråkiga jäveln. Jag vet fortfarande inte vad det är för djur? Så förbannat söt. Ingen fingerapa va? De är ju ännu mindre. Ser ut som en gammal minifarbror fast i djurform. Vill ta med den hem!
Kalkon
Det var massa kalkoner på farmen. Inte min kopp av te. Häftigt ändå att de har så starka färger. Har litet svårt för när det ser ut som halva magtarmen hänger utanpå.
Hyra hästJag och Carro var sjukt peppade på ridningen <3
ridlektionerInnan vi hoppade upp fick jag mysa lite med den här godbiten. Rida-Palma-
Sedan var det dags att sätta sig i sadeln och ge sig av. Ska jag vara helt ärlig så var själva turen sådär. Allt gick på tok för långsamt. Vi skrittade mest hela tiden. Jag gillar ju fart och fläkt. Att gå i led efter inskolade hästar som bara lunkar efter varandra är inte riktigt min grej. Blir snarare stressad av det. Men det var mysigt att rida med Bosse och Carro. 
Palma-Rida
Ja, när man lunkar fram hinner man ju iallafall ta foton. Valde med omsorg toppen så jag skulle få färg på ryggen också, haha. Men solen gömde sig bakom molnen, den jäkeln. 
Rida-Palma-HyraHaha, ”Hestfie” <3


1 kommentarer



1 kommentarer om “Fashionablefit för NLY Sport, Fingerapor, Hestfie & Hästlunk på Palma!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här