Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:30 | oktober 11, 2015

Bootcut Denim

Bootcut online
Haha, hur vit är min fot på bilden? Hjälp! Ser ut som en porslinsfot – måste ha blivit något fel på exponeringen, haha. Tur att jag får vara i solen några dagar nu.

Just nu har jag ett samarbete med Cubus inför en jeansguide som kommer på onsdag i Metro. De här och stuprören är helt klart mina favoriter. Den här modellen är lite högre i midjan, men inte för hög. Slutar precis där midjan är som smalast (perfekt!). Jeansen är lagom stretchiga, samtidigt som de håller in. Haha, vet inte hur jag ska förklara. Men jag avskyr för hårda jeans för det förstör ens former. Samtidigt som jeansen inte får vara för stretchiga för då formar de sig för mycket.

Har ni inte hakat på bootcut trenden – så gör det! Dessa är lagom utställda i benet. Jag har faktiskt haft deras jeans nästintill varje dag sedan jag fick dem. Väldigt bra betyg tycker jag <3

Dessa kommer från Cubus och kostar 499 kronor : – 

Cubus--


5 kommentarer5 kommentarer om “Bootcut Denim”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vart kommer tröjan ifrån?

  Svara
 • Hej Petra snygg färg på håret vad har du haft för färg . Tänker du gå tillbaka till det blonda mvh Anna

  Svara
 • Var hittar jag den snygga polon?
  /frida

  Svara
 • Du ser ut som Darryl Hannah :-)))

  Svara
 • Hela jag är så blek oavsett hur mycket jag solar. Skulle vilja veta varför det är så hemskt?

  Svara