Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:58 | oktober 9, 2015

Reser imorgon –> MAGASINERAT ALLA SOMMARKLÄDER!

Badkläder, baddräkt, bikini, Hur snygg är den här baddräkten? Det är egentligen en baddräkt med ”inbyggd sarong” som jag klippt sönder och sytt om. Så sarongen istället blev som ett skärp i midjan. Perfekt för silhuetten ; ) Är nästan helt hundra på att det är denna från Nelly. 

Såklart jag har lyckats magasinera alla mina sommarkläder och skickat iväg till ett lager och glömt beställa tillbaka Smartboxen i tid (i och med visningarna av lägenheten, så tömde jag garderoberna). Imorgonbitti åker jag nämligen på träningsresa i en vecka till Palma med Springtime. Jag och Caroline ska föreläsa där om: ”Basgarderoben”, ”Hitta din personliga stil” och ”Klä dig rätt för din kropp”. Dessutom ska världens bästa mamma med, Maude och en av mina bästa kompisar Bosse.

Vad tusan ska jag ha på mig? Haha! Det här är jag i ett nötskal. Jag tror att alla badkläder ligger i källaren iallafall. Får väl springa runt i badkläder och träningskläder hela veckan. Verkligen skickat iväg ALLT. Har inte ett enda par shorts, sandaler – ingenting. Allt är ute på det där lagret. Får springa ner på stan i eftermiddag och se om jag kan lägga vantarna på något. Beyond retro kanske kan ha jeansshorts iallafall.

Har ni några tips? 


3 kommentarer3 kommentarer om “Reser imorgon –> MAGASINERAT ALLA SOMMARKLÄDER!”

    Jag bor i Palma och just nu har vi inte sååååå varmt här. Varmare än i Sverige så klart men på kvällarna är det rätt skönt med både jenas och kofta. Så ta inte bara badkläder 🙂

    Svara

    Baddräkten är fin, men skärningen är väl kanske lite väl mycket. Känns som om den kan råka halka lite åt sidan och sedan visar man ju rätt mycket! Plus att man typ måste ha lasrat muffhåret för att kunna ha den!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här