Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:57 | oktober 6, 2015

Badrums Renovering och Inspiration!

9b5f8f904d83666babb5ea96ddaebdf8_980x0_c_85_ns_v4
 

Så här ser badrummet ut idag. Man förstår inte riktigt hur stort det är för duschen äter upp all yta och står mitt i rummet. 

Har fått lägga renoveringen lite åt sidan, men nu är det dags att börja gasa om vi ska få något hem, haha. Den 30:e oktober får vi nycklarna. Då ska dock Fredrik, på Nybergs golv och kakel, min kompis, som gjort alla mina tidigare renovering sätta igång och riva. All el etx ligger utanpå idag. Så det är ganska mycket jobb som ska göras innan det nya kan monteras in. Tack gode gud – för vi kommer behöva lite extra tid.

Ska posta ett långt badrumsinlägg idag med inspiration. Men han inte klart nu på morgonkvisten. Har ett frukostmöte vid 9 på Nybrogatan 38 (världens bästa frukost), så nu måste jag börja göra mig iordning.

Handfat Inspiration

Här kommer lite handfatsinspiration. Jag vill ha ett megalångt handfat där jag kan breda ut mitt smink och bara götta sönder mig framför spegeln i något himmelskt förbannat smickrande ljus, haha. Såklart i marmor. Och en rund spegel XXL, men vet inte riktigt om det är genomförbart och går hand i hand med min photoshop belysning i badrummet, haha.

badrums-inspiration
Är så förälskad i tyska lyxbadrumsföretaget Dornbracht blandare. Okej, ska berätta mer sen, nu –> smink och kaffe!


5 kommentarer5 kommentarer om “Badrums Renovering och Inspiration!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Marmor är otroligt känsligt för smink, puder tex lämnar fula bruna fläckar efter sig. Ett jädrans jiddrande och torkande för att minimera de ljusbruna fläckarna… blir skitfult. Kör på Marmor på väggarna men undvik det på badrumsbänkar.

  Svara
 • Haha pfft du som är en 12-poängare behöver inget smickrande photoshopljus!! 😀
  VI BLEV VECKANS BLOGGDESIGN 😀 -> http://emellebeautysweden.blogg.se/

  Svara
 • Ett tips. Vi har marmor på golvet i vårt badrum. Så fint! Men så sjukt opraktiskt! Jag är sjukt pedantiskt och skulle helst av allt vilja tvätta badrummet med klor en gång i veckan, men med marmor kan du bara använda (typ) såpa. Suck för alla fogar som missfärgas av smink, schampoo, balsam etc. Droppar du dessutom något rengöringsmedel på och inte torkar bort på sekunden blir det matta fläckar på marmorn som inte går bort förutom med slipning. Kan tänka mig vid ett handfat där man verkligen vill kunna rengöra ofta… Det kommer bli fläckigt och inte alls så fint ganska snabbt. Orkar man dock torka upp våta fläckar etc med en gång, ja då är det inget problem! Älskar vårt marmorgolv men om jag hade fått välja om nu så här i efterhand så hade jag valt något annat.
  Lycka till! Ska bli så roligt att få se renoveringen med för och efter bilder!! 🙂

  Svara
 • Om man är lite stökig av sig så kan ju stora bänkytor dra till sig många saker.. 😉 Så glöm inte att sätta in många bra lådor att lägga de grejerna i…

  Svara
 • Kommer bli jättefint! Tänkte på denhär bilden http://cdn.lovelylife.se/blogs/3/2015/10/IMG_9796.jpg när jag såg smatten där handfatet är. Så snyggt med en inbyggd dusch (i marmor 🙂 )!

  Svara