window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:09 | september 21, 2015

Upplev Berlin i Sthlm & Vinn en resa till Berlin!

Berlin Pop Up
Grymma agenturen Minimum Design finns på plats och säljer sina möbler under veckan. 

Tänkte att vi kickstartar måndagen med en tävling där du kan vinna en resa till Berlin för två personer och boende på übercoola designhotellet: Nhow. Dessutom får du ett bonuskort från Visit Berlin som ger dig gratis kollektivtrafik och massa rabatter och entréer. Just nu har nämligen Berlin flyttat in till Stockholm på Mäster Samuelsgatan 2 och under en hel vecka kan du uppleva allt Berlin har ett erbjuda.

Trendiga möbler, senaste tekniken, ekologiskt hypat smink, musik, mingel – you name it! En exklusiv Pop-Up med det bästa från Berlin.

Hur du tävlar?

Det enda du behöver göra att ta en instagrambild på plats på Pop-Upen (Mäster Samuelsgatan 2), skriv vad du helst skulle vilja uppleva i Berlin och hashtagga med #popintoberlin #petraberlin

Tävlingen avslutas på söndag 27/9 (sista dagen för pop-upen). Då redovisas vinnare! Missa inte hela schemat för veckan här!

Lycka till <3


3 kommentarer



3 kommentarer om “Upplev Berlin i Sthlm & Vinn en resa till Berlin!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • åh, känner mig som värsta kusinen från landet – kan inte tävla pga. bor i malmö? 🙁
    (obs, inget gnäll mot dig – det är inte du som bestämt några regler. inget gnäll ens mot företaget.. ville bara så gärna vara med o tävla för jag vet precis vem jag skulle åka i väg med om jag vann! <3 )

    Svara
  • Vem vann?

    Svara
  • Vem vann? Jag hoppas fortfarande på att det kan vara jag 😉

    Svara