window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:09 | september 21, 2015

Absolut Art på Clarion Skanstull!

Tavelvägg

Den här tavlan (i mitten), ”Myrorna Ropsten” av Kristian Bengtsson lånade jag av Absolut Art till visningen. Men blev så kär i den så jag köpte loss den efter. 

I veckan har Absolut Art ett event på Clarion Skanstull. Älskar att Absolut gett sig in i en ny branch och de gör det med bravur. I höst kommer även konst från Berlin och LA att lanseras. Dessutom är prislapparna relativt snälla, en tavla kostar mellan 1500-7000. Kul med nya konstnärer. Man kan även se roliga presentationsfilmer om varje konstnär på hemsidan.

Som ni vet tycker jag ju att det är så svårt att hitta fina tavlor (som inte alla har) så detta är så rätt i tiden.  Jag har fått välja ut tavlor som kommer att hänga där under två veckor, så ni kommer självklart kunna ta del av dem och köpa dem där på plats under hela perioden. Ska bli kul att se utställningen.

Absolut-ArtFick även låna det här bråkiga lilla monstret, ”Labrador” av Daniel Jensen. Den fick dessvärre åka tillbaka. Men är lite sugen på den med. Så fin! 


3 kommentarer



3 kommentarer om “Absolut Art på Clarion Skanstull!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej!
    Om du hade velat svara på vart du har köpt den ”platta” kudden som ligger på sängen hade jag blivit SÅ glad!

    Svara
  • Underbara tavlor! Tycker också tavlor är helt sjukt svårt.. Det bästa sättet är second hand, alla gånger. Eller göra själv, haha fast det är ju inte alltid det blir snyggt… ;)Det bråkiga monstret var för övrigt hur underbart som helst!
    MIN OCH MIN FLICKVÄNS SKÖNHETSBLOGG 🙂 -> http://emellebeautysweden.blogg.se/

    Svara
  • ”Barbie”-tavlorna var ju underbara! Vart har du hittat dem?

    Svara