window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:58 | september 11, 2015

Linum Höst 2015 – WOW!

sovrum inspiration petra tungården
Före Linum

Dagarna bara rinner förbi idag har mötena avlöst varandra från 08.30 tills nu. Bara sjukt roliga möten dock. Kommer hända så mycket kul i höst, men mer om det sen. Nu tänkte jag bara kika in och visa er min FANTASTISKA bäddning från plåtningen igår.

Jag fick låna saker av Linums höstkollektion. Wow, wow och lite mera WOW! Hur fint är överkastet och den lilla extra dunpläden? För att inte tala om sammetskuddarna? Jag måste köpa ALLT. Hela sovrummet känns som ett hotellrum. Är så förbannat kär och nöjd över min matta från Kasthall också. Den gör verkligen hela rummet och knyter ihop allt.

Linum Petra Tungården Sovrum Varför är det så svårt att bädda snyggt? Haha, var tvungen att kolla på massa inspirationsbilder på Pinterest innan. Kuddarna bakom i sammet, de breda, har jag fått massa frågor om de kommer från Zandvoort. 
Petra Tungården Sovrum inspiration


8 kommentarer



8 kommentarer om “Linum Höst 2015 – WOW!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här