window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

02:33 | september 10, 2015

Nattsudd framför datorn & styla om hela lägenheten!

pennkjol skinn
Pennkjol Zara, Ny tröja från Soft Goat, kappa House of Dagmar och skor från Steve Modden.

Så här såg jag ut i måndags efter inspelningen till vinjetten. Älskar ju beiga toner. Snart har halva natten passerat och jag är inte i närheten av klar. Längesedan jag dygnade (thank god!). Sitter med en lämning till Metro som jag var tvungen att göra om för materialet skulle skjutas på en vecka. Samtidigt som jag stylar om lägenheten inför mäklarbilderna och ett tidningsreportage imorgon. Är så nöjd med inredningen. Fått låna så mycket fina saker, köpt lite – summan av kardemumman jag vill ha precis allt.

Var lite trött på vissa saker hemma. Ska sälja av så mycket fint från hemmet i nästa vecka. Så jag har råd att köpa nytt, haha. Ni får hänga med på bloggen imorgon (eller om några timmar) så får ni se allt nytt hemma.

Petra Tungården, billiga kläder online, pennkjol, skinn


3 kommentarer



3 kommentarer om “Nattsudd framför datorn & styla om hela lägenheten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här