window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:18 | juli 13, 2015

Charkparadis

charkI fredags överraskade jag Markus med massa chark. Vi hade köpt hem massa tryffel från Italien. Jag gick loco i matbutiken och handlade allt med tryffelsmak. Jag är tryffelbesatt. Så det blev tryffelsalami, tryffelbrie och tryffelpecorino. Mums, mums och mera mums. Sedan parmesan som vi köpte på oss i Italien och gruyère, min favoritost! Spicy salami och pata negra. 
4R2A8015
Har ni provat tunnbrödchips? (friterade tunnbrödschips). Kanske inte det nyttigaste man ska stoppa i munnen, men förbannat gott! Och om ni inte har provat det så måste ni börja addera basilika till charkuterierna. 
4R2A8024
Vi köpte inte bara med oss ren tryffel, utan olika tryffelpastor och krämer. Vill åka på en tryffelresa! Kanske till Gotland och plocka tryffel – livet. 


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här