Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:27 | juli 10, 2015

Da Adolfo, Makrill & Utsikt över Positano

4R2A7838
Sista dagen tog vi båten ut till Da Aldolfo som vi blivit tipsade om. Det var världens kö till båten. Så se till att reservera lunchplats, om ni ska dit. Alla båtar till alla beachhäng går nere från hamnen i Positano och är gratis. 
Positano Capri
Dessutom får du se staden utifrån. Vilket är ett måste – vyn är så vacker. Så häftigt att alla husen är byggda på höjden. 
4R2A7904

Spartanskt ställe som vid första ögonkastet inte ser mycket ut för världen. Men som har den bästa fisken du ätit. Juste, ni måste boka solstolar med (glöm inte det!). 
4R2A7847
Det finns inga menyer utan man väljer från en stor anteckningstavla på en stenvägg. 
4R2A7841
Vi började med två förrätter. Tonfisk med lime. 
4R2A7840
Och en fisk som jag faktiskt inte minns var det var, men som var otroligt god som serverades med olivolja, vitlök och persilja. Allt man behöver om ni frågar mig. 
4R2A7849
Till varmrätt valde vi grillade grönsaker…

4R2A7853
Och makrill, som var ljuvlig. Jag brukar inte ens vara speciellt förtjust i makrill. 
BikiniSedan var det dags att traska ner till solbäddarna igen. Sista dagen var det ganska mulet. Det kanske var tur, vi hade fått rätt mycket sol de åtta första dagarna. 
SandalerJag hade på mig min favorittunika från H&M Studio, väska från Hemtex, solglasögon från Dior och skor från Tory Burch.
4R2A7898Visst är sandalerna fina? Köpte dem i NYC när jag var där. 
4R2A7857
Och hur snyggt är det här cola light samarbetet? 
Resa till Italien
Sedan tog vi båten hem och traskade upp för vår långa backe till hotellet. Det gör inget att svetten fullkomligt rinner för det finns så himla mycket att vila ögonen på. 
Positano Tour
Jag har aldrig sett en vackrare stad än Positano. Jag minns att jag såg en bild på Positano i Net-a-porters tidning för något år sedan och sedan dess har jag varit besatt. Är så glad att jag fick med mig min kille, min bästa kompis och Robin till mitt drömresmål. 


6 kommentarer6 kommentarer om “Da Adolfo, Makrill & Utsikt över Positano”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så underbart det har varit att få se alla era bilder från Positano. Min man, som växte upp i Italien, spenderade många somrar där och jag har hört så mycket om det.
  Kram

  Svara
 • MEn så vackra bilder…ser helt underbart ut!

  Svara
 • Hörru! Är du inte med i det där travprogrammet? Tycker inte du är med så mkt i rutan eller säger särskilt mycket…
  Men de kanske inte är ditt fel.

  Svara
 • hereeeeegud! sista bilden är ju helt helt otrolig!

  Svara
 • Hej Petra
  Underbar semester ni ser ut att ha. Jag har stora kravings efter dina snygga tunikor. Var kan man köpa den vita i spets samt den långa vit tunikan ?

  Svara
 • Hur fasiken gör man för att lyckas boka bord på Da Adolfo? De svarar ju varken i telefon eller på mail.

  Svara