window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:52 | juli 5, 2015

Tjuvresenär

  Första gången jag såg ”Petri” var snabbt i förbi farten, på väg ut till taxin till Arlanda. Trots att jag bara hann spegla mig i en millisekund så var hen omöjlig att missa. När vi checkade in på flygplatsen så kände jag hur Petri började växa och nästan krävde en extra flygstol på min bekostnad. 
Det hela är väldigt olyckligt eftersom jag inte haft en böld i den här klassen i min nuna på flera år. 
Petri, som vår nya tjuvresenär fått heta har varit vår trofasta vapendragare hela resan, från Capri till Positano. Hon har inte alls fattat peaken när jag gång på gång försökt mörda hen med nål eller när jag försökt dränka hen i alkohol. Istället har Petri bara fått ännu mer luft och nonchalant bresat ut sig över hela hakpartiet. Petri har istället för att dra sig tillbaka reagerat precis som min laktosintoleranta mage gör efter ett redigt glas mjölk och girigt erövrat mark utan någon som helst tanke på vederbörande.
Men nu verkar det som att den snyltande hyresgästen Petri äntligen ska lämna mig för gott. Inte en dag för tidigt. 
Varför är det alltid så? När man minst av allt vill att de jävlarna ska möblera om ens yttre, då kommer de oinbjudna gästerna och placerar sig så centralt och synligt de bara kan, som ett brev på posten. 
Jag vet att det är ett privilegium att Petri bestämmer sig för att gästa just mig så sällan. Men nästa gång, finnjävel får du gärna boka en mer lämpad tid, så ska jag se till att göra rum för dig utan mordförsök. Jag lovar! 


8 kommentarer



8 kommentarer om “Tjuvresenär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fast tänk på dem som har såna i ansiktet varje vecka, år ut och år in…hatar akne men har fortfarande det (38 år) OM jag int äter piller/äter antibiotika. Så var glad att du får en jäkel bara med några års mellanrum och inte varje vecka eller ens varje månad 😀 Njut av semestern!

    Svara
  • Kan varmt rekommendera något som heter Dalacin (på flaska). En riktig mirakelprodukt som tar bort acne på 1-2 dagar. Finns att köpa receptfritt på apotek utomlands och kostar under hundralappen.

    Svara
  • Hur går de med natural cycles? 😀 har det fungerat bra? Eller har du bytt till något annat? Jag funderar på att prova men de känns läskigt att sluta med p-piller efter 7 år!! Börjar dock bli väldigt trött på de.. Så fungerar natural cycles bra för dig? 🙂

    Svara
  • Testa med en klick Tea Tree oil när du känner att de är påväg.. grejar på ett kick 🙂
    Kul inlägg! ; ) x

    Svara
  • Haha, älskar det här inlägget

    Svara
  • Så Nutrogenaprodukterna var inte så bra trots allt, eller?

    Svara
  • Haha jag har en Petri på kinden och dejt med den perfekta mannen om några dagar. Funderar på att göra om den till ett födelsemärke, when life gives you lemons liksom!

    Svara
  • Hej Petra! 🙂
    TIPS! Prova BABORS fluids ”Purifying Active Fluids”. Innehåller bl a tea tree oil och skifferolja som dämpar inflammationen rejält.
    Perfekt att ha hemma som en ”SOS-fluid” om man får en utbrott då och då. Bara att dutta på önskat område, och redan efter några timmar kommer inflammationen ha lagt sig (så länge man inte är där och pillar såklart).
    Finns på bl a Skincity och LYKO.
    Hälsningar
    Frida Wallin
    Babor Sverige

    Svara