window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:24 | juli 1, 2015

Recension Neutrogena Pink Grapefruit

NutrogenaSom ni vet har jag ju fått testa Neutrogenas serie Pink Grapefruit i 6 veckor och jag måste säga att den är över all förväntan. Som ni vet brukar jag använda dyrare hudvårdsprodukter. Men de här produkterna har verkligen imponerat.
Mina favoriter i serien är helt klart ansiktstvätten Facial Gel Wash. En ansiktsrengöring som verkligen får rent ansiktet på djupet, utan att lämna huden med massa sminkrester. Dessutom får den bort vattenfast mascara, bara en sådan sak. Utan att för den delen torka ut huden.
 neutrogena
Ansiktskrämen är också en favorit. Den är superlätt och absorberas snabbt in i huden. Oljfri, som lämnar huden med en mattfinish. Perfekt, den fungerar precis som en primer som man applicerar innan man lägger sin makeup. Den snyggar till fina linjer och porer och lämnar huden med en fin yta.
I serien finns det även en skrubb, Daily Scrub som du kan använda varje dag, med mikrokorn – perfekt om du som jag alltid använder brun utan sol och behöver fort bort rester.
Det enda jag behövt komplettera med under veckorna är min ögonkräm från By Terry och mina serumkapslar från Babor.

3 kommentarer



3 kommentarer om “Recension Neutrogena Pink Grapefruit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Använder facial washen sen några månader tillbaka! Kan verkligen rekommendera den efter en utekväll, man blir så mycket piggare i ansiktet. Även om man iNet känner så inuti:) haha

    Svara
  • Vart är byxorna från? 🙂 och finns de kvar i butik/online?

    Svara
  • Min favortit är också Babor Fluids.

    Svara