window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:01 | juni 17, 2015

Perfekt bas: Nude Air Dior & By Terry, Touche Veloutee

Bästa foundationen Det finns några saker jag absolut inte kan leva utan när det kommer till skönhetsprylar. Jag har skrivit om den här foundationen förut (läs mer här!). Jag skulle vilja påstå att jag är rätt bra orienterad när det kommer till foundations – men det här är ta mig tusan den bästa jag provat. Den är silkeslen, tunn men täcker ändå allt. Dessutom går den att applicera i flera lager utan att den blir för tjock eller pudrig. För att inte tala om färgkartan som är perfekt. Jag älskar ju lite gulare toner och det är precis vad den här är. Gå in och fråga om ni kan få ett miniprov.

Jag har två stycken en supermörk (nr 50) och en ljusare (nr 20). Istället för att använda brunpuder, så lägger jag foundationen som en skugga. Det blir mindre kakigt och mer naturligt.
c2d1705f5ecfdc102ae78da4a789f825Älskar den här bilden. Drömglowet.
contoringUngefär så här ser det ut när jag sminkar mig. Våga välj en rejält mörkare ton när du ska skugga ansiktet. Som på bilden.
821d0659de97382819e05f2964b6b2bf_980x0_c_85_ns_v4Hittade en supergammalbild när jag använder By Terry. 
Samma sak gäller när det kommer till concealer. Jag har avverkat en del och det finns faktiskt fortfarande ingen concealer som slår By Terrys. Så här skrev jag om den i ett tidigare concealertest (klicka här för att se hela testet):

By Terry, Touche Veloutee, 395 kronor – 5/5

Min numera trogna livspartner som aldrig kommer att få lämna mig och min sminkväska. Den överlägset bästa concealern i branschen. By Terry, Touche Veloutee är en concealerborste i de perfekta nyanserna som döljer mörka områden och ojämnheter som rynkor och fina linjer i huden. Täckande, samtidigt som den är lystergivande och återfuktande. Allvarligt beroendeframkallande, som dessvärre tar slut raskare än önskat.


9 kommentarer



9 kommentarer om “Perfekt bas: Nude Air Dior & By Terry, Touche Veloutee”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har två frågor 🙂
    1. Vad applicerar du foundation med?
    2. Vilket är det optimala sättet att applicera foundation med?

    Svara
  • Jag pplicerar med en rundad foundationborste från ID minerals. Det är väl en smaksak vad man föredrar. Den här foundatoinen är ganska rining så jag tycker det blir bäst med en borste istället för pensel. Sedan applicerar jag den i små lätta cirklar.

    Svara
  • Den här är det: https://sethandsally.com/makeup/bare-minerals-makeup-precision-face-brush/?gclid=CjwKEAjwtYSsBRCDx6rM1v_uqmsSJAAZgf2qZXcw-vYiODKw5fJK3OfvMgC303cI5jnWsI6IA3t_DxoC6RDw_wcB

    Svara
  • Vilken färg har du på din concealer?

    Svara
  • Älskar dina smink tips!
    Skulle du kunna tips på hur man får snygg ögon make up till vardags & till fest?
    Klickar in på din sida varje vecka. Om du kommer till london någon gång skulle det vara otroligt roligt att träffas för en fika!
    Puss och Kram!

    Svara
  • Lägger du något puder ovanpå? Kan du tipsa om ett bra i så fall? Älskar dina sminktips, skriv gärna mer 🙂

    Svara
  • Hej:)
    Vilken färg har du på din concealer?

    Svara
  • Hej följer dig här o pö instagram samt i Metro du är oerhört kunnig o duktig! Jag funderar på denna foundationen men jag är 45 -vet du hur den funkar på porer o rynkor på en sån hy?

    Svara
  • Precis som de andra tjejerna ovan skulle jag gärna vilja veta vilken nyans du använder på concealern?

    Svara