window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:42 | juni 11, 2015

Deo Doc

Deo Doc

Häromdagen fick jag hem det här budet från Deo Doc. Jag fick deras intimspray i en goodiebag för ett halvår sedan och blev otroligt positivt överraskad. Jag menar vem vill inte dofta blommor ”där nere”. Tycker det är en helt klockren idé med en deo för fiffi. För tydligen har man svettkörtlar där nere precis som under armarna.

Tycker Dasha skrev ett så bra inlägg om produkterna på sin blogg, så jag tycker ni ska läsa mer där. Klicka här!
Produkterna finns på följande apotek: Lloyds Apotek, Kronans Apotek och Apoteksgruppen i fysiska handeln.

Deo Doc


11 kommentarer



11 kommentarer om “Deo Doc”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men seriöst? Vem vill dofta blomma där nere? Visst vill man inte lukta rutten fisk men varför måste allt på en kvinna dofta blomma och va rosenskimmrande? Dessutom har man ju rätt känslig slemhinna där nere så jag skulle aldrig använda något parfymerat på min stackars fiffi.

    Svara
  • hear hear!

    Svara
  • Word!

    Svara
  • Fast luktar man fisk är det något knas ju, infektion eller liknande alternativt inte duschat på länge MEN det finns tjejer som har problem med svett från underlivet, typ blygdläppar och ljumskar och det är ju för dessa problem produkten är framtagen för. Alla har inte svettproblematik men vissa har det, och det är väl toppen om svetten slipper lukta just gammal svett och istället härligt rosenskimmrande!

    Svara
  • Vi dras till varandras speciella doften kroppen gör. Mumma! Jag skulle nog tänka 3gånger om innan jag köpte detta. Och till alla mina brudar, om din partner eller du själv luktar olustigt så är det antigen dags att kolla med läkaren eller ta en dusch. Tacka Gud att vi har vatten i Sverige. 🙂

    Svara
  • men va LOVELY !!! Den ska jag helt klart kolla in…

    Svara
  • Deo Doc innehåller följande enligt apotea:
    INNEHÅLLSFÖRTECKNING
    Viktiga ingredienser:
    Aluminium Chlorohydrate – Mild antiperspirant
    Citronellyl Methylcrotonate – Odör neutraliserande
    Meadowfoam seed oil – Mjukgörande
    Enligt Naturskyddsföreningen har man hittat förhöjda Aluminium halter vid bröstcancer, iom den misstänkta kopplingen till cancer skulle jag uppmana alla att kolla upp alla produkter noga innan dessa används 🙂

    Svara
  • SÅ himla fiffigt!!

    Svara
  • Fan va sjukt! Ska inte ens muttan få vara ifred utan måste parfymeras? Inte nog med att det är svårt att hitta oparfymerade trosskydd, nu ska vi ha ”intimdeo” också. Har en problem m tex obalans som i sin tur leder till ökad lukt blir det fan inte bättre av deo.

    Svara
  • Ska den där skiten komma till Sverige? Har orsakat svampinfektioner i decennier i andra länder.

    Svara
  • Petra!! Va SKÖNT att någon för en gångs skull vågar snacka lite om intimrelaterade frågor. För jävla bra!!
    Däremot blir man ju lite lack när folk har noll koll och ska kommentera allt och tro att dom är experter i gynekologi och underlivshälsa.
    @ jo.
    1. Enligt vårdguiden, vars innehåll är skrivet av en specialist i gynekologi så är det oklart vad som orsakar en svampinfektion i underlivet. ”Det är inte känt vad infektionen beror på, men oftast kommer den i samband med sexuell aktivitet. En mindre andel kvinnor får svampinfektion efter en antibiotikabehandling. En svampinfektion är helt ofarlig även om det kan vara besvärligt med klådan och svedan. Man räknar med att ungefär tre av fyra kvinnor får symtom på underlivssvamp någon gång i livet.”
    VAR du har hittat din pålitliga information ställer jag alltså mig frågande till.
    2. Det här är en produkt som är utvecklad av svenska läkare så att jämföra dessa produkter med eventuellt annat skräp som finns utomlands är inte direkt en objektiv utvärdering?

    Svara