window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:06 | juni 10, 2015

Vi ses väl imorgon?

Nutrogena

Vi har fått några avhopp till eventet imorgon. Så ni har fortfarande möjlighet att få komma på eventet imorgon tillsammans med Neutrogena. Kommentera vad som är din bästa hudvårdsrutin och så håller vi tummarna för att vi väljer just dig<3 Kommentera senast idag vid 18.00 : )
Tävling


12 kommentarer



12 kommentarer om “Vi ses väl imorgon?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej, mitt absolut bästa tips är att tvätta bort sminket direkt när du kommer hem, ifall du inte skall göra något speciellt! det handlar om att älska sig själv och framförallt lära sig gå utan smink (vilket har varit något jag hatat). har alltid haft jätte dålig hud, men en massa finnar.. speciellt hormonellt. Vilket suger… men nu mera har jag börjat sminka av mig direkt när jag kommer hem, sambon tycker jag är vacker… vilket han har behöva mata in i mitt huvud ett x antal gånger… för fasiken vad smink gör mycket!! men genom att gå osminkad till den större delen av dagen har medfört mycket bättre hud! och nu när jag har börjat vänja mig att gå utan smink har jag till o med klarat av att jobba utav smink, gå på ica utan smink etc. allt för att få en bättre hud!!
    skulle hemskt gärna vilja få gå på denna kväll och lära mig om neutrogena och min hud!
    Kram!

    Svara
  • Mitt bästa hudvårdstips är för latmaskar, liksom jag själv;) Ha alltid en bra hudkräm och ögonkräm vid sängkanten och smörj innan du lägger dig. Glöm inte halsen! Huden kommer att tacka dig 1000ggr om, om några år.
    På jobbet har jag en handkräm som jag är noga att smörja händerna med, där glömmer jag inte bort det:)

    Svara
  • 1. Vatten, vatten och mer vatten! Återfukta inifrån och tillsätt gärna lite citron!
    2. Tvätta ansiktet morgon och kväll, en ren hy är en glad hy!
    3. LE! Skratta mycket, le och var glad, det gör dig vacker inifrån och ut!

    Svara
  • Ett lyxigt ansiktsvatten som fräschar upp efter rengöring och efter det en skön ansiktsolja som jag låter sjunka in hela nattten + pussar av den man älskar. Sen strålar man!

    Svara
  • Som fattig student, med stundtals väldigt bråkig hy har jag samlat på mig ett och annat knep för att pigga upp huden.
    Avocados som legat och mognat en dag för mycket är perfekta att mixa till en slät kräm, smörja in huden med och låta verka i en kvart. Återfuktar vilken solbränd eller vintertorr hy som helst.
    Ett annat oslagbart tips, de dagar man vaknar upp efter en lite för rolig studentfest och alla drinkar samlats under ögonen: Släng in en sked (eller något annat i metall) i frysen en kvart. Ta sedan ut den och håll under ögonen i en minut. -Påsarna kommer sedan vara som bortblåsta!
    Sedan gäller det självklart att som vanligt -återfukta, drick, sov, ät ordentligt, skrubba och rengör regelbundet 😉

    Svara
  • Mitt bästa tips är att alltid tvätta bort sminket på kvällen, det spelar ingen roll hur trött du är, gör det bara!
    Hoppas vi ses imorgon!

    Svara
  • Mitt bästa tips för fin hud är att dricka mycket vatten och att äta så många färger som möjligt! (Alltså mycket frukt och grönsaker)
    Och självklart tvätta alltid bort sminket och köp en hudkräm som passar dig och din hud!
    Ett extra tips nu på sommaren är att 80 % av solens strålar ”lyser” i skuggan så du kan bli brun av att ”skugga” men minska risken att bränna dig!

    Svara
  • Hej bästa du!
    Mitt bästa tips är att göra sina egna masker! På ekologiska och organiska saker! Det är både miljövänligt och ekonomiskt! Blanda övergiven citron, lime, kokosolja, socker eller varför inte kaffesump? Perfekt att göra skrubbar på och återfuktande!
    Var ute i solen mycket & Andvänd högt solskydd! Det gör under för min hud!
    Tycker man ska investera i en bra skrubb som man gör själv. Och gärna en bra djuptengörande maskin! Då kan du använd dina favorit rengöring produkter med den och dina dyra krämer går verkligen in på djupet i huden.

    Svara
  • Vore så jävla kul att komma imorgon!!!

    Svara
  • Hej! Mitt bästa tips är att 1. dricka MYCKET vatten 2. Alltid tvätta ansiktet med neutrogena både morgon och dag. 3. Använda sig av väl utvalda produkter. 4. Alltid sätta hyn först, skippa foundationen och låt hyn vila!

    Svara
  • Hej fina Petra!
    Mitt bästa hudvårdsrutin är att använda sig av bra hudvårdsprodukter som passar ens egna hud, sedan smörja in ansiktet med nattkräm/dagkräm och smörja in ögonfransarna och ögonbrynen med mandelolja! Det får dom att växa och bli lena 🙂
    Hoppas vi ses imorgon!

    Svara
  • Hej Petra,
    var kommer din fina ”bordspall” ifrån?

    Svara