Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:09 | maj 20, 2015

Just nu: Pre Midsommarlunch #midsummeredition

midsommar redbull

 Åh, hur fina är mina nya koppar från Rörstrand <3 (de blåa små söta)

Den här dagen känns som två dygn. Har redan hunnit med att göra klart en stor lämning (tidigt imorse), haft möte, städat hela lägenheten, lagat en midsommarlunch tillsammans med Dasha. Ätit lunchen med mina favoriter, städat undan allt. Plåtat en dagens outfit, filmat ett klipp för ett samarbete med Neutrogena och nu arbetar jag va min mail i speed innan jag ska ner på stan och låna kläder till en plåtning imorgon förmiddag. Heja! Thank god for Redbull <3

Jag och Dasha ska som sagt ha en traditionsenlig midsommarfest tillsammans med Redbull för deras nya limiterade ”Summer Edition”.


2 kommentarer2 kommentarer om “Just nu: Pre Midsommarlunch #midsummeredition”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här