Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:32 | maj 15, 2015

Brandy Melville, Kampsportslabbet, Spiralen

Janni Delér Petra Tungården
 

I förra veckan hade jag som sagt event med Janni på Brandy Melville, ni ska få se fler bilder från eventet senare idag. Hade på mig en supersöt topp från dem, kjol från River Island och skor från Zara. 
Nu lyckades jag lösa ett PT-pass. Så nu ska jag bli mördad av Kevin på Kampsportslabbet. Sedan ska jag gå och ta ut min spiral (!) Hoppas för bövelen att det inte gör lika ont som det gjorde att sätta in den : S För det gjorde så förbannat ont – som att någon gjorde tusen nålar på äggstockarna typ…


4 kommentarer4 kommentarer om “Brandy Melville, Kampsportslabbet, Spiralen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nu var det visserligen en kopparspiral jag hade, men det kändes knappt att ta ut den! Ta en ipren innan om du är orolig 🙂

  Svara
 • Andas och tänk såhär. Att just när du ska ta ut din spiral ligger en annan kvinna på förlossningen ngnstans i världen och föder ut en hörnsoffa ur lilla muffy. Och när man typ vill vråla, dra därifrån och säga aldrig mer ska vi göra barn, och liksom checka ut för det är en jävla pers, så säger ngn lugn barnmorska. Såja så andas vi…. och likt förbannat så ligger man på bristen igen 3 år senare och tänker vad faaan tänkte jag på…ehh va? Så tänk på det så kan du bara precis andas dig igenom det 😉
  Heja Tungården Muffy!

  Svara
 • Hade också kopparspiral…. Upplevde som du HEMSK smärta vid insättning. De att att ” det känns inget att ta ut den”, men nog fan gjorde det ont! Skrek och blev kallsvettig… Men absolut inte lika ont som insättning. Ut med den, och må bättre

  Svara
 • Så fin kjol! Var det längesen du köpte den?

  Svara