window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:13 | maj 2, 2015

Wings for Life – Mot Kalmar

Wings for life

 Idag gick jag upp tidigt för att hinna jobba innan det bär av till Kalmar. Yes, ni läste rätt om tre timmar sitter jag och Maggan i en bil ner till Kalmar för att springa Wings for Life World Run för Redbull. Där pengarna går till att stödja forskning till förmån för att hitta sätt att bota ryggmärgsskador och förlamning. Tävlingen, som är ett av världens största långdistanslopp avgörs på drygt 30 platser över hela jordklotet och går ut på att springa så långt som möjligt innan en jagande mållinje hinner ikapp. Så först får man springa i 30 minuter, innan en bil börjar jaga ikapp en.
goal_calculatorHur stressad blir man, haha. Jag avskyr att bli jagad. 

Jag vet inte riktigt hur det kommer att gå. Springer aldrig långdistans (bara intervaller). Så jag antar att det bara är att gå på vilja, haha. Jag ska springa allt jag kan iallafall – och så får vi hoppas på det bästa. 


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här