Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:40 | april 30, 2015

VINN EN RESA TILL PARADISET

LDB Tävling

Sjukt mycket tävlingar på bloggen just nuhoppas att ni gillar det, annars får ni säga till! 

Här är en tävling som jag verkligen tror att ni kommer att tycka om. Ni kan nämligen vinna en resa till paradiset tillsammans med LDB och Metro Mode. LdB lanserar nämligen en ny serie, ”Hydrating pearls” som lämpar sig just för strandliv då den innehåller pärlextrakt som gör din hud extra mjuk, utan att bli för tjock och kladda.  Avskyr när man ska smörja in sig med en after sun som är som tjockt vispad grädde och kladdar på allt man klär på sig efter. Denna är tunn och sjunker in direkt, perfekt efter en dag på stranden, med andra ord! Detta vill de fira genom att lotta ut en pangresa till er. 

Jag sitter med i juryn och väljer vem av er läsare som kommer ha chansen att vinna en resa till en paradisö. 

 Hur gör ni då för att tävla? 

Allt ni behöver göra för att tävla är att gå in på LdB’s kampanjsida (klicka här). Skapa ett vykort (likt mitt ovan). Varje vecka utses 3 bidrag som vinner ett LdB Hydrating Aqua & Sea Pearls kitt. Av dessa kommer de sedan att utse en vinnare som vinner resan till paradiset.


4 kommentarer4 kommentarer om “VINN EN RESA TILL PARADISET”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här