Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

HOMEOkategoriserad

Nina Kullberg

09:50 | april 22, 2015

4R2A7396

Imorse när jag cyklade hem från Bootcampet vid 07.00 handlade jag med mig frukost till min dude. Så avundsjuk på hans smarriga macka från Brunkebergs (de gör världens godaste mackor). Om ni inte ätit frukost där så måste ni det. 

Igår kom posten med mina två nya kuddar från Nina Kullberg. Har tyckt att det är så svårt att hitta fina kuddar, men blev helt kär i hennes. Visst passar de bra i soffan? Har ju en sedan innan (den blåa bakom). Jag gillar att ha en ganska neutral basfärg i hemmet och istället pynta med mer färg i attributen.
4R2A7398Även den här kom på posten igår – måste dock gå och köpa en ny kudde till den. Blir nog toksnygg till de andra mer färgglada alternativen!


5 kommentarer


5 kommentarer om “Nina Kullberg”

  Din vackra vas! Är det small eller large?

  Svara

  Wow, vilka snygga kuddar! Funderar på att lägga en beställning på Yolk Yellow idag.

  Svara

  Hej Petra,
  Älskar din stil för det första!!! Och jag vill ge deg ett tips på en butik som jag verkligen tror du kommer älska!!! Butiken heter M&J och ligger på Enebytorg. De har allt ifrån inredning, kläder, te och gottigotti.

  Svara

  Kan inte du bara komma hem till mig och styla om hela min lgh? Eller så flyttar jag in hos dig. Kan tänka mig att lämna Göteborg 😉 hehe.

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow