window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:00 | april 13, 2015

Slut som artist

Balkong - trall
Klockan är över 03.00 och jag sitter fortfarande på kontoret.
Jag är dödshungrig och supertrött. Och inte klar med mitt jobb, trots att jag jobbat precis hela helgen. Eftersom jag fotat nästan allting själv till bilagan så är det så sjuk mycket jobb att både: styla, låna saker, skriva, fota, retuschera, returnera saker… Som 5 olika jobb fast för 1. Nu kan jag inte hålla ögonen öppna, så nu måste jag hem till min säng. Har egentligen pass med Kampsportslabbet om 3 timmar. Det är bara att fetglömma.

Jaja, fin kommer förhoppningsvis bilagan som jag och Sanna kämpat med bli iallafall. 


6 kommentarer



6 kommentarer om “Slut som artist”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kämpa på Petra! Är sjukt imponerad av dig !

    Svara
  • Det är så otroligt imponerande att du är så dedikerad till ditt jobb att du sitter till 03 för att hinna bli klar. Wow! Hur funderar det rent lönemässigt för dig när du arbetar så mkt eller har du fast månadslön? Vad säger din chef om det, han/hon borde ge dig hur mycket cred som helst. Får du välja själv vilka arbetstider som du har?
    Du har kämpat otroligt med träningens vilka resultat de visar. Helt otroligt. Kan du inte berätta lite mer hur du äter nu ? Blir inspirerad av att ta del av det.
    Du är helt fantastisk! Fortsätt så 🙂

    Svara
  • Vilken eldsjäl. Fantastiskt hur du fixar allting själv, saker som är så olika dessutom! Att kunna fotografera, skriva, styla o.s.v. brukar det vanligtvis krävas en handfull personer till. Du är inspirerande.
    Glöm bara inte att pausa emellanåt, för att kunna komma tillbaka med ny jävlar anamma!
    Grym är du, hur som helst!

    Svara
  • Hoppas att din arbetsgivare uppskattar att du arbetar fem personer och att de skjuter till fler resurser till nästa bilaga. Din kraft och energi ska hålla i många år. Ta hand om dig och se till att vila nu när bilagan är klar. Jag ser fram emot att läsa den.

    Svara
  • Du är världens duktigaste!
    Pusss

    Svara
  • Det måste vara oerhört energikrävande att ha jobbet överallt. Plåtningar hemma, lanseringsmiddagar hemma osv. Din hjärna måste alltid vara påkopplad, det finns stor risk att det kör dig in i väggen. Vad behöver du bevisa? Är det en vadslagning med den nya bilagan Metro mode home? Varför gör du 5 personers jobb? Du borde få fler resurser att jobba med. Du är grym, men du ska också hålla. Hoppas det lugnar sig snart. Kram!

    Svara