Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

INREDNING

Alla hjärtans dag

00:09 | februari 12, 2015

blommora
Just nu sitter jag och pillar med en artikel som kommer gå i Metro på fredag – Så lyckas du med Alla Hjärtans dag buketten. Spara pengar och samla stilpoäng – gör arrangemanget själv för en spottstyver. Har så mycket jobb den här veckan. Och snart ska jag upp igen 04.45 ringer klockan. För imorgon vankas det modejobb för Metro Mode magasinet. Sjukt taggad dock. 


5 kommentarer


5 kommentarer om “Alla hjärtans dag”

  Den artikeln måste jag läsa imorgon för blommor lär jag få av min kära 🙂

  Svara

  Hej! För mer inspiration kring blommor och egna arrangemang, besök min blogg. Jag skriver endast om blommor och ger tips och trix hur man kan göra fina saker själv!

  Svara

  Petris!!!
  Jag är inte den som kommenterar på bloggarna jag läser men idag kände jag att jag måste få lovebomba dig litegranna. Följt dig ett par år nu och WOW! Du är en sådan jävla powerkvinna!!! Du verkar så genuint snäll och du utstrålar glädje bara genom dina bilder. Man kan riktigt se att du ÄR glad. Sen är du otroligt vacker också.
  Massa kramar Linn
  Och!! Grattis till pojkvännen. Jag önskar er all lycka. Du är bara värd det bästa.

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow