window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:13 | januari 14, 2015

Post it

poster
Nu när jag var i New York så snubblade jag av en slump över en helt magisk butik, Philip Williams Posters,
som sålde antika posters i alla möjliga utföranden. Jag älskar att samla på mig saker utomlands som inte finns i var och varannan butik till mitt hem. Jag frågade ägaren, som förövrigt var världens härligaste lilla man, om de kunde skicka tavlor till Sverige – och de kan de. Så in och kika med er. Jag köpte med mig tre små hem (ska fota av de imorgon!). Nu när jag åker tillbaka till NYC i februari ska jag shoppa med mig en riktigt stor en hem till vardagsrummet.
Missa inte att ta Metro på fredag där jag tipsar om snyggaste posterna i butik just nu! 

Wonderwall, Bones, 950 kronorÄr lite kär i den här postern också från Wonderwall. Som jag hittade på Hannas blogg


2 kommentarer



2 kommentarer om “Post it”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Boka resa till super bra priser http://www.scandjet.se/?agentcodeweblink=0006

    Svara
  • Hallå Petra!
    Måste börja med att säga att du verkar vara en fantastisk härlig varelse & har följ din blogg i några år nu. Sjukt imponerad över din energi & hur du klättrat dig uppåt i din karriär!
    Nu till min fråga ska till New York en vecka i september med en tjejkompis & shoppa. Älskar second hand & ”konstiga” butiker har du nå tips på coola butiker & gudomliga restauranger ? 🙂
    Hade vart supergulligt av dig!

    Svara