window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:25 | januari 13, 2015

Back on track

MFLMF
 

Nej, hörni nu är det dags att bege sig tillbaka till gymmet igen. Jag har faktiskt saknat att lyfta vikter under semestern. Imorgon händer det. Idag ska jag boka in nya PT-pass med Daddy också. Vi surfade ju två gånger om dagen den första perioden och det var riktigt bra träning. Sedan klämde vi in något benpass här och där. Men sista perioden av semestern var det mer eller mindre semester.  Jag känner mig ändå väldigt härlig och stark i kroppen. Ibland behöver man vila också. Jag gillar ju att ha mål och tidigare har jag alltid satsat allt på ben och rumpträning. Men mitt mål i vår är att bli starkare i armarna.
zandraaaaEn av mina killkompisar har ju Fitnessguru. Och min kompis Zandra provade deras After Beach program innan vi åkte till Costa Rica. Så nu har Sid utmanat mig att testa deras Beach 2015 program jag med. Och jag är ju inte den som är den. Jag var inne och kollade på före- och efterbilderna. Helt sjukt vad folk lyckas med, på så kort period. Ni kan läsa mer om programmet här! Jag tänkte sätta igång ordentligt 1:a februari. Jag gillar ju att ha ett mål att kämpa för. Joina för fan! 


6 kommentarer



6 kommentarer om “Back on track”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är skitsnygg! De där före/efter bilderna däremot… Hon ser ut som att att hon blåser upp magen och sticker ut den med flit på förebilden. Och retuscheringen mellan låren är ju bara bisarr. De har skurit upp mellanrummet mellan låren så högt att hon ser helt konstig ut. Det är anatomiskt omöjligt att ha underlivet så nära magen.

    Svara
  • Hej
    Använde inte du deras produkter för fettförbränning innan? Heat night and day? Mårkte du några biverkningar eller är det någon annan som har hört om några sådana? Iblan har man ju hört om störd hjärtrytm.
    mvh
    åsa

    Svara
  • Ja usch, åt för några år sen. Jag fick hjärtklappning, svårt att sova och pirrande/stickande känsla i fingertopparna. Köp det inte! Det är bättre att äta rätt och röra på sig. Helt bortkastade pengar enligt mig, och så otroligt osunt. Skulle aldrig köpa dem idag.

    Svara
  • snyggis där!

    Svara
  • Jag kunde heller inte sova av Heat tabletterna. Nu är de ju omgjorda sen en tid tillbaks. Känns som de var ”bättre” för nåt år sedan då man bara skulle ta en per gång. Hur tidigt jag än tog dem hade jag svårt att sova. Är inte speciellt känslig mot koffein annars. Fick hjärtklappning också….

    Svara
  • Nackdelen är väl att det kostar 17000 att vara med i Axon Beach =/

    Svara