window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:22 | november 7, 2014

Kontraster

4R2A5782 (kopia)Skor och byxa Stella McCartney for Adidas, topp Gina Tricot. 

Amen hörni visst är det gött med kontraster. Igår befann jag mig i 23 graders värme på en strand där mitt största bekymmer var vad jag skulle äta till middag på den enorma buffén. Men man blir väl trött på solnedgångar och stränder med.. Eller? 
4R2A6179En hundradel av all tvätt som konkurrerar om golvytan hemma hos mig.
4R2A6180Bokföring är kul.
4R2A6181
Grått är flott

Idag badar jag i kvitton, tvättar, jobbar och ska försöka styra upp min lägenhet som för tillfället är under all verbal kritik. Det är så fruktansvärt stökigt att jag skäms. Kläder precis överallt. Har ingen ork att styra upp det heller. Det kan vara så att det får bli måndagens projekt. 


8 kommentarer



8 kommentarer om “Kontraster”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Snygga brallor på första bilden.

    Svara
  • Hej Petra!

    Jag undrar om du kan göra en hår extensions guide med olika typer av hårförlängningar som finns ute på marknaden? Jag vill göra hårförlängning men vet inte exakt med vilken metod. Man hör ju om alla möjliga typer, mago, limma, fläta in det. Man vill ju ha det skonsammaste metoden. Tack

    Svara
  • Hm. Kan inte låta bli att fråga- Detta känns angeläget med tanke på din nya approach ”hälsosam, tight body”… varför använder du en ”slimming/tightening underställ” under vissa av dina träningsplagg???? Säger ”de” åt dig att göra det med tanke på hur mycket du har gjort- träning, matlådor och hej och hå..? Folk ska tro att man får bättre resultat än IRL. (Tänker på reklamen du blivit sponsrad av. )På vissa bilder på din resa ser din kropp så annorlunda ut jmf med bilderna ngn dag innan/efter- och nu ser jag att du har ngt hudfärgat ställ under. Skittråkigt kan jag tycka. På flera plan 🙁 Hur som helst tycker jag att DU ändå gjort ett bra jobb med tanke på din livsstil! Summasumarum borde ju vara att DU mår bättre, har mer ork/energi än att din rumpa kanke inte slår i bakhuvudet 😉 men på god väg 😉

    Svara
  • Hahaha, såklart jag inte har ett underställ under mina träningskläder. Konstigaste jag hört : )

    Svara
  • Fast jag instämmer! Tycker också det såg ut så ibland (samt att kroppsformen är så olika från dag till dag)! Men de kanske är plagg som formar ibland och plagg som inte gör det vissa dar?
    Samt – du fotar dig ALDRIg i profil i vardagsklädsel för att visa rumpan!! Bara i vissa tröningsplagg 1 ggr/år. Ändå är de rumpan du lägger fokus på i ditt träningssnack.

    Svara
  • Jag gillar din blogg som allra bäst när du är på träningsresor eller boot campar – blir så jävla überpepp av din energi då! Heja träningspetra! 🙂

    Svara
  • Det är ju kontrasterna som gör livet värt att leva (och familj, kärlek, mat och sånt där=)

    Missa inte bilder på underbara pappor och vilka tre fantastiska köp jag vill göra till mitt hem på http://www.modevarlden.se idag!

    Kram Johanna

    Svara
  • Du har aldrig funderat på att låta nån sköta bokföringen åt dig? 🙂

    Följer du något spec kost eller träningsschema just nu? Du är så himla inspirerande och jag vill gärna ha alla tips du kan dela med dig av för att få smalare och tightare lår/rumpa.
    Tacksam för svar!
    Kram

    Svara