window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:36 | oktober 25, 2014

Klä dig rätt för din kropp

fantasy-bridal-dressing-your-body-type-1Idag började jag dagen med ett PT-pass hos bästa Alex. Sedan bar det av till Nobis Hotell med Sara. Vi har suttit hela dagen med vår föreläsning som vi ska hålla i nästa vecka. Nu har vi jobbpaus och ligger i hotellsängen till förmån för ”Så mycket bättre”. Och snart ska det jobbas igen. Är så taggad på hotellfrukosten imorgon. 
dwdNamnlöst-3Vi började prata om favoritplagg och jag insåg att den här jumpsuiten från Asos, som nu inte längre är i livet är mitt absoluta favoritplagg genom alla år. Den satt ta mig tusan som ett andra skinn. Axelvadarna ger en fin balans till höften och bältet satt precis där det skulle. Man kanske borde göra en replika på den förbannade dräkten. 


3 kommentarer



3 kommentarer om “Klä dig rätt för din kropp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här