window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:57 | oktober 17, 2014

Blåjeans

fcsfsfsv

Ny cashmeretröja från Davida, jeans från Bik Bok, väska Céline och skor Zara.

Jag har alltid älskat denim. Just nu är jag inne på riktigt blåa toner. Rotade fram de här gamla jeansen i garderoben från BikBok.

Idag har jag vandrat runt med den sinnessjukaste nackspärren på länge. Jag kan knappt vrida huvudet. Det började i torsdagsmorse och nu är den brutal. Ska egentligen iväg på en middag ikväll med massa kompisar men vet inte ens om jag kommer klara det. Kanske kommer ligga hemma själv och krama vetekudden. Men ska försöka kämpa mig iväg. Vi ska till Kommendören, en nyöppnad restaurang som tydligen ska vara magisk.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Blåjeans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken snygg outfit
    http://www.nattstad.se/matildablom

    Svara
  • Jag har kämpat med min övervikt i flera år.

    Min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultatet.

    Gissa om det blev någon resultatsförbättring!

    Vissa påtalar för mig om nackdelerna men jag överbevisar de med fördelarna.

    Beställ din Efedrin på http://www.potensmedel.com

    Svara
  • du rockar verkligen tighta blåjeans med! Hoppas du kommer iväg ikväll. Kram!

    http://isabyl.devote.se

    Svara
  • Alltså nackspärr kan ju vara det vidrigaste som finns. Men vill tipsa om världens kanske bästa naprapat. Antalet gånger hon har räddat mig antingne vid nackspärr eller vid annan smärta! Hon är min gud. Jennie Ekendahl, 520 kr för en gång men omg. bästa jag någonsin gjort för min stackars rygg! obs. hon är väldigt trevlig men tar ju i en (hel) del så var beredd på att uthärda lite smärta för bästa resultatet isf! http://www.friskvardschecken.se/index.php?option=com_k2&view=item&id=1851:leg-naprapat-jennie-ekendahl&Itemid=46&tmpl=component&print=1

    Svara
  • Vad snygg du är men det syns nästan att du har ont. Jag hoppas du stannar hemma ikväll och tar hand om dig själv. Jag tror inte du missar ngt som du inte kommer få uppleva nästa helg igen =)

    Vill ni se vilka tre outfits jag väljer när det är middag eller fest i höst, klicka på http://www.modevarlden.se.

    Kram

    Svara
  • Hej Petra 🙂

    Mitt företag kommer snart lansera våra senaste eleganta modeprodukter och göra en exklusiv förlansering till större bloggare och kändisar.

    Eftersom du bloggar om mode och har en cool stil som passar vårt varumärke får du gärna välja ut en modell och färg som du gillar.

    Maila mig om det hade varit intressant så kan jag berätta mer och skicka bild på våra produkter

    Ha en bra dag! 😉

    Carl

    Svara