Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:50 | september 30, 2014

BAS

sdhgd copyMåste bara tipsa om den här basskjortan från Gina Tricot som blir din för 149 kronor.

Finns det något bättre än att träna när man är riktigt förbannad? Igår lyssnade jag på min killkompis gymlista (lyssna här!) på högsta volym och köttade intervaller tills jag nästan kräktes. Och när jag nästan kräktes sprang jag 10 till. Det är som att svetten är ilskan som bara rinner av en. Jag älskar att träna när jag är svinarg eller besviken. Jag kanske alltid ska börja trigga igång det innan varje pass, haha. Jävlar vilka snabba resultat man skulle få då. 

Igår var jag på middag på Berns och provade deras ”Chef’s Dinner” som hade premiär igår. Känns bra att starta veckan med en matkoma 2.0. Sjukt god mat dock. Mer om middagen efter lunch!

Petra


6 kommentarer6 kommentarer om “BAS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lika snyggt basplagg som din sminkbas! Vad använder du för att se så råfräsch ut!?

  Svara
 • Hej! Hur springer du dina intervaller? Tid, lutning, vila? Tack för en bra blogg!

  Svara
 • Igår sprang jag utan lutning:

  På Speed:

  16 x 5
  17 x 5
  18 x 5
  19 x 5

  Spring 30 sekunder, vila 15 x 5.

  Och sedan börjar jag om.

  Svara
 • Snyggt! Var kommer jeansen ifrån? 🙂

  Svara
 • Åh snälla rara Petra kan du inte lägga upp en sminkguide där du visar hur du sminkar dig? Instämmer med Ellinor, du ser alltid SÅ fräsch ut!! 🙂 Kan vi inte få dyka ner i din sminkväska och få se vilka produkter du inte kan leva utan? 😀 Tack för en grym blogg!!

  Svara
 • Instämmer!!

  Svara