window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:24 | september 17, 2014

FAN

15262384551_c06162e3c5_oJag är så irriterad på mig själv just nu. Imorse kom Fredrik hem till mig för att montera upp de nya garderoberna som jag beställt från Ikea. Mitt golv har varit gästvänligt nog nu. Är så trött på att hela mitt liv ligger i drivor i lägenheten. När vi packar upp kartongerna visar det sig att jag beställt fel djup, så de är 20 centimeter fel. Fan, fan, fan. Och tydligen går det inte att göra en retur bara genom att ändra ordern via telefon utan jag måste åka ut till Ikea (igen!) och göra en retur på allt och börja om.

Skjut mig. Jag blir ännu mer irriterad för det är sådant slarvigt misstag. Blev så arg på mig själv att jag var tvungen att gå till Sturebadet och köra det hårdaste träningspasset jag kört på månader med den här låten i öronen. 

15242481556_b809e4e84e_o (kopia)


4 kommentarer



4 kommentarer om “FAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har en modefråga… Har du något tips på vad man kan ha på sig på ett barndop i oktober? Jag bor i New York trakten så det kommer att vara något varmare än i Sverige vid den tiden.
    Vänliga hälsningar, Matilda

    Svara
  • Hahaha du är så sjukt härlig! Riktigt jobbigt helt klart MEN ännu bättre när allt väl är på plats. Stor styrkekram!l
    http://www.modevarlden.se

    Svara
  • @matilda

    Hoppar in och svarar. 🙂

    Tycker att din utgångspunkt är att dopet är en helig tillställning (dvs om barnet ska döpas i ex en kyrka) och att du ska klä dig efter tillfälle, tänk vett och etikett. Ex inga korta kjolar, ej opassande höga klackar, inga bara axlar i kyrkan, inte för urringat. Köp en klänning som passar årstiden och tänk klassiskt. Tycker att jättemånga gäster och kungliga hade fina klänningar på leonores dop så googla bilder från det tillfället. Det finns en cremevit klänning på zara som är väldigt lik den klänningen som Victoria hade på bröllopet som alla tyckte var så snygg. Zaraklänningen är enligt mig klockren! På assessocrize har de snygga huvuddekorationer.

    Svara
  • Åh nej stackare!! Men vilket jäkla golv du här, snyggt! Älskar din inredningsstil

    Svara