window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:31 | juni 24, 2014

Jaaaaaa

DSC_0784Hörni det går framåt! JAG HAR ETT SOVRUM! Haha, har sovit i soffan flera nätter i sträck för hela sovrummet var fyllt till bredden med kartonger. Men igår kom världen bästa kompisar Bosse och Sara över – mina mest organiserade vänner och hjälpte mig att packa upp. Tack gode gud för världens bästa vänner – annars hade jag varit klar lagom till jul i mitt tempo. Det här med att slänga saker och ordning och reda är inte min starkaste sida. Nu är det bara några kartonger kvar.

Däremot har jag insett att jag har alldeles för lite förvaring efter att jag rivit alla garderober i sovrummet. Idag ska även marmorn till köksön komma! Jippie! 


19 kommentarer



19 kommentarer om “Jaaaaaa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men gud! Du skojar! Förstod du inte de när du rev det? Varför dom var byggda där från början?
    Samt – pinsamt att du inte kan få ordning på ditt hem själv! Div vänner måste komma och HJÄLP dig packa upp??? Kanske ska mogna lite innan du skaffar ett hem. Samt; de tar tid att flytta! Vad trodde du? Kanske måste man tacka nej till saker och va hemma och göra trökjobbet med att packa upp lådor. Du verkar lite lost.

    Svara
  • Haha, vem är du? Herregud andas. Jag rev dem för de var fruktansvärt fula och för att jag tänkt bygga upp nya i hallen : ) Det är väl tur att jag har vänner som kommer och hjälper mig.

    Svara
  • Försvinn ditt dumma troll!!!

    Svara
  • My god kvinna, ta’t lugnt… Är väl bara bra att Petra har vänner som är schysta att hjälpa till och ställa upp för henne? Har väl inget med mognadsgrader att göra. Däremot att posta sån här kommentarer, ja, det kan diskuteras.

    Svara
  • Ser sjukt fint ut och ska bli sååå spännande att se när det blir klart!

    En fråga – vart har du tänkt placera TV:n?? 🙂

    Svara
  • Tack : ) Jag ska inte ha tv i vardagsrummet, bara i sovrummet : )

    Svara
  • Petra – du som kan se IP-adresser på de som kommenterar. Är det en och samma person som skriver alla dessa upprörda idiotkommentarer? Någon som du retat upp? 🙂

    Svara
  • Jag älskar att pula och fixa hemma och skulle aldrig vilja ha ngn annan i mitt hem som bestämmer var sakerna ska ligga. Oftast har man en ide om hur man vill ha saker. Dessutom vill man ju kunna hitta sakerna när man behöver dem och ska man då behöva ringa sina kompisar?!

    Undrar även var du gör dina läppar/kinder osv, dvs Restylane? Funderar själv på att göra och undrar om du har tips?

    Svara
  • Jo, eller hur…bara därför du undrar…

    Svara
  • ?

    Svara
  • Hon har väl aldrig sagt att hon använder Restylane? Känns mer som en elak kommentar för att påpeka att du tror det.

    Svara
  • Bara att man inte säger det betyder inte att man har inte gjort det 😉

  • Visst, men det betyder väl också att man isf vill hålla det för sig själv. Bara för att man är en offentlig person så behöver inte folk veta allt om en. Är så jäkla trött på alla bittra människor som sitter därhemma vid datorn och retar upp sig på någon (det är valfritt att läsa) för att sedan skriva elaka kommentarer…

  • @Linda

    Du menar alltså att jag är bitter för att jag undrar var hon har gjort sina fillers? Du är inte lite konstig…

    Tycker att resultatet är snyggt och funderar själv på att göra det. Vad är skillnaden mellan det och alla svarta lådan-inlägg, smink och andra skönhetsprodukter, juicer, pt:s, frisörer, löshår, restauranger, hotell, kläder i drivor, skor, nätbutiker, bloggar som petra skriver och tipsar om? Tror att det egentligen handlar om att du inte vill veta eller fatta att petra använder fillers. Du projicerar dina åsikter och gör dem till mina. Jag dömer inte petra, tvärtom så vill jag själv göra fillers. Om det är restylane, botox, juvaderm el närmre märke vet jag inte. Men petra får gärna skriva om det och tipsa om vad hon använder och varför. Är själv tveksam då jag är rädd för en allergisk reaktion vilket många inte tänker på att man kan råka ut för. Så Linda lugna ned dig, alla är inte ute efter petra som du verkar tro. Det är DU som kommer med personangrepp och påhopp vilket du inte verkar tänka på.

  • Om du var ärlig med din fråga, utan baktankar, ber jag om ursäkt.

  • Det där om att jag inte vill inse att Petra använder fillers etc. – jag kunde inte bry mig mindre om ifall hon gör skönhetsingrepp erller inte. Jag påpekade bara att om hon inte har skrivit om dem är det förmodligen för att hon inte gör dem, eller inte vill att folk ska veta. Och man måste inte fläka ut allt i en blogg bara för att man brukar vara väldigt öppen med saker.

  • hej petra. hvor er dine to borde fra?? stuebordene+

    Svara
  • Hej Petra! Känner igen din situation med ny lägenhet och renovering. Vi flyttade in i vår nya för snart en månad sen och har genomfört det mesta av renoveringen men det tar tid så vi har ännu en del kvar. Det mest brådskande är just garderober eftersom de var såna där gamla inbyggda och mycket opraktiska som vi rev ut. Man får ha tålamod och tänka att det kommer bli så snyggt och bra när det är färdigt! Lycka till med resten av renoveringen, det ser ut att bli riktigt snyggt 🙂

    Svara
  • Hej petra! Undrar hur du tänkt med att ha marmor i köket. Har läst massor om det och kommit fram till att det är de mest opraktiska man kan ha – eftersom det drar åt sig all vätska vilket resulterar i fula fläckar. Impregnerar du din marmor på nåt speciellt sätt för att slippa sånt? Vart köper du din marmor ifrån? Pris?
    Jag personligen ääääälskar marmor och vill ha det i nya lägenheten men har börjat tänka om på grund av dess känslighet.

    Kram

    Svara