window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:14 | juni 19, 2014

Flyttkaos

DSC_8953 DSC_8965 DSC_8967Herregud, vilket flyttkaos! Ni ska få se mer bilder på lägenheten, men de håller fortfarande på och impregnerar mitt halvgolv och fixar med lite lister osv. Så hela lägenheten är fortfarande inplastad i princip.

Tack gode gud för att min nya soffa från Englesson som jag spontanköpte hos Lollo på Zandvoort i Sickla kunde komma så snabbt. Haha, annars hade jag inte haft någonstans att sova i natt. Älskar soffan! Den skönaste jag suttit i – dunet är helt magiskt. Jag valde en i vitt linnetyg, men ska beställa till ett extra fodral i en annan färg och byta fötterna som nu är i krom till mässing. Men är sjukt nöjd med storleken. Lollo ska även komma och få hjälpa mig att måttbeställa gardiner. Den där Lollo alltså, vet inte om det var bra eller dåligt att hon kom in i mitt liv den där lunchen förra veckan när jag skulle agera shoppingstöd. Bra för min lägenhet, mindre bra för min plånbok, haha.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Flyttkaos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här