window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:50 | juni 11, 2014

Bootcamp

Idag började jag dagen på Kampsportslabbet med pt-pass. Många har frågat när nästa Bootcamp äger rum och det dundrar igång 17 augusti, eh perfekt efter sommarens förfall, haha. I höst ska jag ta mig tusan vara med och köra det. Tjejerna som körde bootcampet sist hade sådan jäkla härlig sammanhållning – alla blev typ bästa kompisar och tvingade Fannie och Kevin att köra bootcamp 2 veckor till när de redan kört 8 veckor.  Jag pratade med Kevin igår och platserna för tjejernas bootcamp är nästan fulla – så in och anmäl er nu om ni är sugna. En nyhet i höst är att Kampsportslabbet även kör för killar.

Ni vet ju redan att jag är älskar Kampsportslabbet. Haha, jag skämtade med några kompisar som också kör där att det nästan blir som en sekt. Deras mentalitet, träning och personligheter gör att man aldrig vill lämna stället.

Ps. Vill ni ha ett bra onsdagssoundtrack? Lyssna på den här remixen!

Skärmavbild 2014-06-11 kl. 09.43.04 Skärmavbild 2014-06-11 kl. 09.43.23


2 kommentarer



2 kommentarer om “Bootcamp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • shit det låter supersoft! önskar att jag bodde i stockholm på heltid nu…
    en annan sak jag tänkte på är din drömlägenhet som verkligen är huuur fin som helst! men hur ser badrummet ut? antingen har jag missat det eller så har du kanske inte visat det än? 🙂

    Svara
  • Hej Petra!
    Jag undrar vad du brukar träna i för underkläder? Något speciellt märke eller modell som passar bra?

    Mvh, Alexandra

    Svara