window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:58 | april 19, 2014

24 rätter

UntitledUntitled
En av rätterna var häst- och griskött och serverades med masker på. Untitled
Hummersoppa!
Untitled
Det här var så magiskt gott. Sidfläsk och massa mer gött som man kläckte ett bakat ägg över. 

Untitled
Anklevermakor med glada nypongubbar.
Untitled
Untitled

Och det bästa jag ätit i hela mitt liv. Glass med bulle. 

Oj, vad jag älskar Åre. Det är som att komma hem, som att tiden stått stilla sedan gången man var här sist.Man vet alltid vad man får och man blir aldrig besviken. Det överträffar sig själv varje gång. Igår fyllde Dasha år, så vi åt en avsmakningsmiddag på Ölbaren, 24 rätter. Det är bland det bästa jag ätit i hela mitt liv. 24 rätter ren och skär kärlek. Inget krusidull, så opretentiöst och roligt. Allt bara smälte i munnen. Ni måste prova att äta där.

Det var en efterrätt som var så enkel som hemmagjord vaniljglass med en bulle. Som var det absolut godaste jag ätit i hela mitt liv. Det var så gott. Jag finner inga ord.

De här killarna ska gästspela på restaurang Niklas i Stockholm i maj. Försök boka in det om det går, om det finns några platser kvar. Jag bokade en sittning för några kompisar igår.


2 kommentarer



2 kommentarer om “24 rätter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Glas med bulle??? två gånger!!!

    Svara
  • Opretentiöst? Vet du ens vad det ordet betyder… Allt du precis la upp och nämnde är i princip definitionen av pretentiöst. You should google it.

    Svara