window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:17 | april 17, 2014

Ni har väl…

Inte missat senaste avsnittet av Kickstart? Ni vet att ni kan se alla avsnitt här?


2 kommentarer



2 kommentarer om “Ni har väl…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej snygga Petra!

    Du fick mig att bli så sugen på den orangea bomberjackan från carin wester. Har bestämt mig för att klicka hem den nu. Men behöver lite hjälp med storleken. Så kan du berätta för mig vilken storlek du hade i ex:et du lånade? (:

    Svara
  • Hej!
    Hur tänker du kring bilden av kvinnor och träning som Kickstart förmedlar? Jag såg några avsnitt och slogs av väldigt mycket ”snygga träningskläder”, ”tajta till kroppen”, ”den perfekta rumpan”, ”snacka killar” osv, en vinjett med tre attraktiva, unga, smala och framgångsrika tjejer som posar med träningsredskap i uppenbart opraktiska kläder för träning och väldigt lite ”må bra” och ”ha kul”. Det finns ingen anledning att försöka skuldbelägga dig eller någon av de andra som är med i programmet eller kräva att ni ska ta ansvar för knäppa ideal, TV3 vet väl vad som säljer, men jag är ändå rätt säker på att det är en del av samma fenomen som gör att min 13-åriga lillasyster inte vill äta kolhydrater och har squat challenges med sina kompisar. För mig känns programmet mest som ett forum för reproduktion av snäva och kravfyllda normer. Du är säkert astrött på den här typen av kommentarer vid det här laget, men jag undrar verkligen. Vad hade ni, ni som i deltagare och produktion, för vision med Kickstart egentligen?

    Svara