window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:00 | mars 18, 2014

SVARTA LÅDAN

Nu har det gått en vecka sedan jag började med Svarta Lådan. Tre gånger i veckan levererar de mat hem till dörren. Och fem gånger om dagen äter jag, var tredje timme. Dessutom får jag ett sms varje gång jag ska äta och vilken låda jag ska äta (haha, mat för förvirrade, stressade människor som mig). Jag har bett om allt gluten- och laktosfritt. Jag funderar även på att fråga om de kan utesluta rena ägg. Får ont i magen av det med. Det är farligt vad bekvämt det här är. Dock är det trots det många målen mindre portioner än jag är van vid. Börjar vänja mig nu efter någon vecka men är fortfarande ganska hungrig på kvällen.

Man kan själv önska bort gluten, laktos osv. Jag kommer köra med dem fram till den 4:e maj. Ska bli sjukt kul att se resultaten. Martin Björk körde med dem innan och han fick superresultat. Träffade honom på NK för ett tag sedan och då berättade han om dem och var helt lyrisk.

Så här kan en middag se ut. Fisk, laktosfrisås och grönsaker.
DSC_0499


6 kommentarer



6 kommentarer om “SVARTA LÅDAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag försöker hålla mig undan mjölkprodukter öht går det att önska bort det?

    Svara
  • Lär dig att göra maten själv. Svarta lådan är svindyrt. Jätteenkelt att utesluta mjölkprodukter ur maten!

    Svara
  • Så himla spännande att se resultat sen! Låt oss följa med mer på träningen – sjukt kul!

    Men hur har du råd m svarta lådan så länge? Det kostar ju 542 kr/dag och så 7 dagar i veckan i x antal veckor. Plus tillägg på 20% för gluten och 20% laktos. Får du det sponsrat? Eller är det 12-veckorsprogrammet och vad kostar det isf?

    Kör hårt och KRAM!

    Svara
  • Men alltså, blir du mätt på det där? Eller tydligen inte, eftersom du får gå och lägga dig hungrig. Var är fettet? Det här känns så otroligt omodernt. Fem gånger om dagen, små fettfria måltider? Ät två gånger om dagen istället. Och ät massor med fett så håller du dig mätt OCH rasar i vikt. Passar utmärkt till träning. Läs ”Fettfräslt” med Martina Johansson!

    Svara
  • Har du bara snålisar som följer dig? Att få riktigt bra mat hemlevererad, individanpassad efter ett mål tillsammans med sms för runt 400kr/dag känns inte mycket alls. Visst är det mycket pengar men inte alls dyrt. Vad får man inte betala för en kostrådgivning, bud av mat hem samt massa schysst mat?! Min tid är värt mer än så så jag är glad för min lilla väska hem! Fortsätt handla, laga och ät fel så njuter jag vidare av mit liv. CIIIIIAOOO!

    Svara
  • Ja alltså, snålis och snålis, men jag har inte dryga 10 000 kr över att lägga på mat i månaden…. Och äta nyttigt och rätt kan man göra även utan svarta lådan så att jag inte har råd att lägga 10 000 på mat i månaden behöver inte betyda att jag äter på donken liksom 🙂

    Svara