window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:41 | mars 17, 2014

All in

Nu är det slutkrökat. Nu kör vi all in! Just nu kör jag nästan bara ben och rumpa hos Kampsportslabbet för förbränningens skull. Fram till 4:e maj. Är ni med mig? Jag kan knappt sitta när jag ska kissa utan måste krampaktigt hålla i handfatet för att kunna sätta mig ner på toaletten, haha.

Så här kan det se ut på ett av passen. Här är världens coolaste Fannie Redman som jag kör med två dagar i veckan. Hon är inte att leka med.

Först fick jag börja med det här. Ett ben i taget, tre varv. Jag var inte så kaxig sista varvet, fy fan.

Sedan fick jag köra det här setet 4 varv.

Här tränar jag med Kevin. Håll Hantlar i händerna. Och sedan ska du upp med ett ben stående på en hög låda. Vi körde ett ben i taget med tre övningar 30 repetitioner, nästa varv 20 och sista varvet 10 stycken.
dDNamnlöst-2Vet ni hur jobbigt det är att göra utfall så här, fy fan. Jag må se glad ut på bilden, men jag svär som en dåre inombords. 
smkmk
Sedan 30 snabba utfall…
ddwq


6 kommentarer



6 kommentarer om “All in”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här