window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | november 11, 2013

Beauty

Idag ska jag plåta skönhetsbilder till Metro med snyggaste Sarah och världens bästa fotograf Linnea. Sjukt kul! Jag är svinpepp! Kan ni inte hjälpa mig, vad vill ni mer se på skönhetssidorna i Metro? Vill ni att jag ska testa fler behandlingar? Någon specifik? Tell me!

Här är några bilder som Linnea och Sarah tagit för Bubbleroom Magazine. Hur snygga!

380931_10152282543270147_903443744_n sfwf 189813_10152282539050147_527326697_n


5 kommentarer



5 kommentarer om “Beauty”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur många ggr har vi inte svarat på din fråga av vad vi vill se mer. Men de känns meningslöst när du inte lyssnar på dina läsare. Your on your own now 🙂

    Svara
  • Sockring!

    Svara
  • Mer ekologiskt och Sverigetillverkat hade vart nice!

    Svara
  • Hej Petra!
    Har aldrig komenterat på din blogg tidigare, fast jag läst den i evigheter nu..Känns som om jag känner dig hehe. Jaja, så först och främst- Tack för en grymt inspirerande blogg, du är en cool tjej och jag hejjer på alla dina projekt! Hoppas du bara inte stressar ihjäl dig, får lätt den uppfattningen. Allt du arbetar med, dina projekt osv, plus alla mingel, fester och allt ditt tränande. Alltså wow!

    Men nu till frågan, skönhet!
    Jag skulle tycka att det vore helt fab om ni kunde börja köra smin-tutorials varje vecka med olika teman + VIDEO. Fattar aldrig när man bara ser bilder, vore helgrymt! Vet att Sarah har bästa smink-tippsen, vill se mer av dem- regelbundet!! 😀

    Sen uppskattas ju alltid roliga tester av produkter och behandlingar! Och lite budgettips för oss studenter som inte har råd med behandlingar hit och dit, och helst inget ”gör ditt egna hemma-spa” utan mer kanske vad man ska tänka på om man färgar håret hemma mm.

    Sådär, nu har jag fått mitt sagt! Tack o hej leverpastej! Ha det gött!

    Svara
  • Hej petra! Det skulle vara skit kul om du skrev om träning och kost 2 gånger om månaden!! Du inspirerar och når ut till många! Och jag tycker det borde vara en bra ide! Metro tidningen är så tråkigt utan dig! VI vill se mer utav dig kära Petra!

    Svara