window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:22 | september 24, 2013

Dagens

Nu bär det snart av på dagens andra träningspass på Kampsportslabbet, nu blir det kampsport med Sadibou. På lunchen körde jag pt-pass med Kevin – ben i en timme högintensivt. Fy fan vad vidrigt det var. Alltså VIDRIGT. Jag sprang i lutande uppförsbacke i 30 sekunder, sedan tre olika ben övningar med hopp med tio repetitioner.  Sedan 20 sekunder på löpbandet och avslutningsvis 10 sekund. Upprepa skiten om och om igen. Om inte lilla rumpan slår i bakhuvudet efter den här tortyren så jävlar alltså, haha. Ni vet när man är så slut så man inte vet om det är värt att sluta andas för att dö på plats eller om man ska lägga sig ner och gråta. Och någostans mellan de där tankegångarna ska man fortsätta kötta järnet. Allt handlar ju bara om mental inställning.

Susanne, som jag kör med hade mätning i söndags. Hon hade gått ner (på tre veckor): 5 cm i midjan, 2,5 cm runt låret och 1 cm runt armen. Sjukt bra! Jag har mätning på torsdag!

Så här såg jag ut dagen till ära, vette fan varför jag står som en soldat, haha. Solglasögon Céline, stövlar H&M, polo Zara, kjol H&M och väska Prada.

DSC_0809


4 kommentarer



4 kommentarer om “Dagens”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här