window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:29 | augusti 16, 2013

Most Wanted

I höst drömmer jag som alltid om mässing, slitstarkt skinn och gråa nyanser. Jag är så himla sugen på att köpa en ny lägenhet nu.

Jag håller på att gå loco hemma. Varje morgon klockan 06.00 möts jag av att byggjobbarna sätter igång och hamrar ovanför lägenheten och borrar med maskiner som skulle kunna väcka en hel kyrkogård till liv och så skriker de till varandra utanför fönstret på byggställningarna som att det brann. De är helt galna! De har hållt på så sedan i April och ska hålla på hela ända till sista Oktober. Jag har lust att gå ut i mitt nattlinne med en bazooka och spränga dem i bitar varje morgon. Snart funderar jag på att sätta några skruvar lös i ställningen. Är det ens lagligt att börja borra högt klockan 06.00?

Just nu drömmer jag om den här lampan från Claesson, Koivisto, Rune, fåtöljen från danska OX Design, bäddset från Missoni, matta från danska Linie Design, tavla från svenska Ylva Skarp, servis från Tom Dixon senaste electric släpp och bord från danska OX Design.
inredning


6 kommentarer



6 kommentarer om “Most Wanted”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Dom borde inte få göra. Vet att det inte får göra det när man i innerstan, med tanken på att det inte bara stör dig… Utan resten av Kungsholmen också. Men olika föreningar ok-ar olika saker.

    Svara
  • Love typ allt på bilden! Lampan är ju dock från Örsjö Belysning, men designad av CKR 😉

    Svara
  • Jag tycker sj det är märkligt att byggjobbarna får börja 06.00 och jobba. De flesta människor har 8-17.00 jobb och behöver sova till 07.00. Jobbar sj inom byggbranschen och de ggr jag varit ute och jobbat där människor bor, har det alltid varit jobb från kl. 08.00.

    Svara
  • Har du tänkt på att mordhot och sabotage är allvarligare än förstörd skönhetssömn?

    Svara
  • Jag har varit med om att man förhandlat fram att byggjobbarna skulle börja först kl 07, vilket var fullt görbart. Du får väl höra med styrelsen i din förening? Någon anledning till att de börjar 06 måste de väl ha. Om inte annat kan du ju just klaga och ifrågasätta lämpligheten i att de börjar så tidigt. Jag hade klagat bra mycket tidigare än du.

    Svara
  • Hej Petra!

    Du borde tipsa din bostadsrättsförening om arbetsklättring där utbildade och certifierade byggarbetare och klättrare renoverar genom att hänga i rep längs fasaden istället för stora fula skrymmande byggställningar. Det kan ofta bli billigare och gå snabbare. Vet inte om renoveringen av er fasad passar för metoden, men det vore ju något att tipsa dem om iaf. Du kan ju kolla hemsidan http://www.arbetsklattring.se.

    Med vänliga hälsningar
    Sandra

    Svara