window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:04 | augusti 7, 2013

Komsi komsi!

Vi står på H&M i Nordstan nu! Kom förbi! Ni kan vinna biljetter till Way out West! Och ikväll har vi brakfest på Yaki Da!

20130807-110409.jpg


2 kommentarer



2 kommentarer om “Komsi komsi!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tack för en galet bra och inspirerande blogg! Tänkte bara höra med dig om du har något bra råd, då jag nyligen börjat träna och äta nyttigt i hopp om att gå ner ngr kilo. Jag försöker verkligen undvika ”allt eller inget” tänket, men jag festar rätt mkt just nu, och då känns min nyttighet plötsligt förgäves. Drf har jag stannat hemma många helger och undviker kalorierna i alkoholen, men jag vill egentligen ut och festa och ha kul. Har sett att du festar rätt mkt, hur gör du med alkoholen? Begränsar dig elr lever i nuet och kontraster? 🙂

    Svara
  • Hej!
    Jag är inte Petra (vilket ju går att se) men jag kan säga att jag gick ner 10 kg men hjälp av viktklubb.se där man räknar kallorier och får förslag på recept etc. Tyckte det var jättesmidigt. Man ska väga sig en gång i veckan och även skriva upp vad man tränat för att se hur många kallorier man bränner. Detta passar inte alla, men tänkte föreslå det iaf. Jag har har nu, efter viktnedgången, lyckats hålla mig smalare och det är över 2 år nu. Däremot har jag fått mer muskler ist och känner mig mycket sundare även om jag inte äter perfekt.

    Svara