window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:31 | maj 16, 2013

Denim on Denim

Nu är jag på arenan. Snart drar showen igång – om 40 minuter så rullar vi. Ni missar väl inte att kolla idag? Darin gästar b la. Och Gina kommer ha på sig världens ljuvligaste kimono från Minimarket (som jag också beställt och ska glassa i hela sommaren). Ni hittar den här på Bubbleroom! Jag älskar den så jävla snygg!

Idag har jag på mig: Kjol Topshop, Skjorta Zara, Solglasögon H&M och skor Topshop.

bild
Photo 2013-05-16 17 29 31


2 kommentarer



2 kommentarer om “Denim on Denim”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • hej !
    jag vill bara tipsa dig om årets bästa tävling för alla oss som älskar skor ;)!
    Passa på att vinna dina drömskor, välj helt själv bland tusentals skor

    http://moonzanna.se/2013/may/vinn-dina-dromskor-2.html#comment

    kram

    Svara
  • Hej Petra! Jag är en 17 årig tjej som följt din blogg sedan jag var 13 och villa bara säga att det varit så himla kul och följa din karriär och din kämpar glöd i allt du gjort genom åren. Jag minns en gång när jag såg dig i Stockholm när jag hälsade på min farmor som 13 åring och jag såg dig gåendes med klackar och vit päls på Stureplan, tyckte att du var så snygg och glamourös och beundrade dig redan då väldigt mycket!
    Ville mest bara säga att du är en extremt stor inspirationskälla och att du gör ett fantastiskt jobb och verkar vare en så härlig människa. Du är en sådan där som kommer ta dig exakt vart du vill i livet! Kan även tillägga att du stylar Gina så himla snyggt!
    Kramar från ett fan i Göteborg

    Svara