window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:29 | april 15, 2013

Baslektion

Jag får alltid massa frågor om vad jag använder för bas när jag sminkar mig och detta är mina absoluta måste i sminkväskan just nu. 

Foundation: Dior Forever nr 31. 
Älskar den här foundationen, jag har haft den så länge jag kan minnas. Jag älskar att den är så gul i tonen, den neutraliserar alla gula pigment. Vet inte hur jag skulle överleva utan den.

Highlighter: Dior Nude Shimmer
En nyfunnen favorit i sminkväskan. Vad gjorde jag innan den här kom. En highlighter i puderform som verkligen ger den där extra lystern. Finns bara i begränsad upplaga. Så skynda fynda. Hur dryg som helst!

Concealer: Clinique Line Smoothing Concealer
Perfekt för blåslagna ögon tidiga mornar. Den här concealern är väldigt tung och lägger sig inte som skidspår under ögonen som vissa concealers har en tendens att göra. Och du kan lätt applicera två lager om du behöver utan att det för den delen blir en kaka under ögonen.

Make up Stores täckstift: 
Det perfekta täckstiftet som jag använder för tillfälliga blemmor eller röda partier (tex. runt näsvingarna). Räcker hur länge som helst.

Laura Mercier Translucent Powder: 
Den här produkten har varit med mig i flera år. Jag använder den flera gånger dagligen för att matta ner ansiktet. Sedan applicerar jag alltid pudret efter att ha lagt min foundation för att fixera och hålla den på plats. Borsta inte det transparenta pudret, utan dutta på det.

BAS


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här