window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:25 | februari 14, 2013

3 jeansstorlekar

Senaste tiden har jag stressat som en dåre – vilket har gjort att jag gått ner sex kg. Skulle köpa ett par nya Levis Curve jeans idag på lunchen på NK och fick på mig ett par i tre storlekar mindre än normalt. Well happy fucking valentines day. Det ska firas med en brakmiddag med varenda härlig singeltjej i stan på Riche ikväll – vi har långbord för 16 personer, det är inte trist. Vi håller tummarna för att det vallfärdas skäggiga män från Stockholms alla håll och kanter till Riche. Och om inte så ryktas det om ett massivt singel tillslag på Vassa Eggen ikväll.

Nu har jag precis varit och kört ett VIDRIGT pass med Hans på Sats Stureplan. Fy fan vad jobbigt det var. Mina armar gråter, mina stackars rumpa dunkar och jag sitter fortfarande och eftersvettas på kontoret.

På bjuder på världens hemskaste, men framförallt lackaste bild på mig. Här är ”Jag vill hugga en yxa genom dig Hans” – blicken.

Har sprungit på stan massa idag och lämnat tillbaka saker. Fixat med Ginas klänning inför lördag. Jagat ett spetstyg som en galning för att hitta ett identiskt. And so I did. Ni kommer dö, när ni ser klänningen på lördag. DEN ÄR KICKASS! Lunchen fick bli på språng en smoothie från Blåbäret med extra proteinpulver.

Efter Hans mördarpass sitter jag och myser med en iskall Coca-Cola Light. Dagens bästa stund. Innan drack jag kanske sex burkar om dagen, men nu dricker jag två. Det är min stund och dagens bästa minuter. 


4 kommentarer



4 kommentarer om “3 jeansstorlekar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • hej! låter lite sådär att ”stressa ner” 6 kg, ta hand om dig!

    Svara
  • GOOD FOR YOU! Blir spännande att få se före- och efterbilder sen 😉

    Svara
  • Vad har du för nagellack? Sååå fint! 🙂

    Svara
  • Vilka är dina favoritdrinkar? Har tröttnat en hel del på bara shots, skinny bitch och redbull vodka!

    Svara