window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:35 | november 22, 2012

Friends

Hela högstadiet var jag Friendsare. En av mina bästa kompisar, Bosse – har jobbat med det här projektet i flera månader och nu kan ni köpaslutresultatet – det är fina fina anteckningsböcker med svenska kändisar. Perfekta julklappar och pengarna går oavkortat till Friends.

Klicka här för att läsa mer om kalendern och för att köpa den. 


Såhär skriver de om kalendern:
Lagom till jul finns The Notebook i bokhandlar, varuhus och på nätet. Det är en serie snygga anteckningsböcker med vita blad, färdiga att användas till precis vad du vill – och allt överskott från försäljningen går direkt till organisationen Friends arbete mot mobbning.

I grunden är The Notebook en idé och en vilja att hjälpa andra med de medel man har till sitt eget förfogande. Det betyder att alla inblandade, både framför och bakom kameran, har ställt upp helt utan ersättning. Förlag, fotografer, stylister och artister, till exempel: i år finns Adam Tensta, Danny Saucedo, Eric Saade, Lisa Miskovsky, Martin Rolinski och Molly Sandén på omslagen. 

The Notebook säljs i tvåpack och kostar bara 99 kronor. Genom att köpa böckerna hjälper du till att stödja Friends viktiga verksamhet, samtidigt som du får en fin julklapp till dig själv eller någon du bryr dig om. Du hittar dem på Åhléns, Bokia.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här