Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

TRÄNING

Imorgon åker jag…

19:15 | september 28, 2012

Yes, imorgon åker jag och mami till Portugal med Springtime, ska bli så nice. Nu ligger jag hemma själv, så fruktansvärt trist en av mina bästa kompisar har födelsedagsfest ikväll och Michaela och Bangerhead har brakfest – och jag ligger hemma sjuk. Det är fruktansvärt dålig tajming. Jaja, det kommer fler fantastiska kvällar. 

Nu jäklar, det ska bli skönt att bränna av 5 pass om dagen i en veckas tid. Nu jäklar ska de där förbannade magrutorna tillbaka om jag så ska leva på gymmet.


20 kommentarer


20 kommentarer om “Imorgon åker jag…”

  snälla skriv var den blå kortärmade klänningen kommer ifrån, har frågat förr!

  Svara

  Magrutor vet jag inte om jag skulle kalla det där. Ibland verkar de så skönt att leva i ”Petras la la värld” 🙂

  Svara

  Oj vad smal du var, har du gått upp allt redan? aja bara o ta nya tag!!

  Svara

  Skojar du eller? Klart som fan det där är magrutor! Kämpa på Petra, avundas din motivation 🙂

  Svara

  Hej Petra! Jag skulle önska att du kunde berätta i ett inlägg hur du tränar och äter för att uppnå dina ovanstående resultat. Jag är också en kurvig tjej som har lätt för att gå upp i vikt även om jag bara slarvar under korta perioder. Jag har kommit igång med både träningen och maten egentligen men skulle behöva lite inspiration 🙂 Ha en bra vecka i Portugal. Kram L

  Svara

  Nu kör vi ”oktoberbootcamp”!!

  Svara

  Hej Petra! En av mina bästa vänner har precis flyttat ner till Portugal för att jobba med Springtravel, så om du träffar Josefina/Jossan kan du väl krama henne ifrån mig och hälsa att jag saknar henne redan? Då blir hon glad!

  Kör hårt under veckan nu! Puss och kram från Karin

  Svara

  Oj vad du är inspirerande petra! go girl!
  På måndag ska jag sätta igång med min träning. Ett pass om dagen tänkte jag! härligt att titta in här i bloggen och bli peppad till tusen!! nu kör vi!!!

  Svara

  Åhh vad fin du är, en stor inspirationskälla:) Ha en underbar resa:)

  Svara

  Ok pepp big time! Det tackar jag för =)

  Svara

  Du har den snyggaste kroppen som finns. Det är helt jäkla sinnessjukt

  Svara

  Men GOD DAMN, jag orkar inte med dig vad snygg du är!!!!

  Svara

  Du måste ha den snyggaste kroppen ever Kim K. släng dig i vägen Petra är hetare än hetast!!!!

  Svara

  Petra! Var har du köpt den blåa klänningen??? Den är helt underbar!

  Svara

  Du är så jäkla snygg!! 🙂 Och sjukt roligt med en sån här träningsresa! Har själv funderat massa gånger, men aldrig bokat! 🙂 Hoppas att den är awsome.

  Svara

  ÅH VAD FIN DU ÄR. Skulle va as schyst om du skrev vart den svarta toppen är ifrån, den på bild nr nio. PUSS

  Svara

  så jälva SCHMEXIG!!!! helt grymt jobbat

  Svara

  SÅ sjukt snygg du är!! Helt klart den snyggaste kroppen jag sett!

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow