window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:20 | september 18, 2012

Inspelning

Gah! Den här dagen, allt har gått fel – mongodag. Jag hatar sådana dagar, vill bara bädda ner mig i min soffa, stänga ner mailen och kolla på en film i soffan. Ska nog bjuda över fröken Forni ikväll på mys, efter att jag och Jonas varit på massage (så skönt).

Igår hade vi första inspelningen på Tv3play! Sjukt kul! Det ska bli roligt att se slutresultatet! Det är fröken Simonsson som är programledare! Jag och Salvan är fasta panelmedlemmar och igår gästade inga mindre än finfina fröken Billgren och superduper snygga Kenza!

Alltså jag skulle vilja vara Elsa Billgren, iallfall för en dag eller en vecka. Bara kliva in i hennes värld, den verkar vara så fin. Bara en sådan sak som att hon köper en klänning om dagen och har rosetter i håret, varje dag! Magiskt!


10 kommentarer



10 kommentarer om “Inspelning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här