window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:37 | september 9, 2012

Vinn Biljetter!

Min killkompis William jobbar på Makeupstore. Så därför bränner vi av en tävling där du kan vinna två VIP-biljetter och en sminkning! 

Inför varje höstsäsong arrangerar Make Up Store en makeupvisning i Stockholm. Nu ger Make Up Store dig och en vän chansen att få gå på årets makeupshow som går i mystikens anda!

1:a pris Två VIP-biljetter till Make Up Stores VIP-visning den 12 september, kl 19:30 på Annexet, Stockholm Globe Arenas.

Innan eventet kommer vinnarna dessutom att bli sminkade av professionella makeupartister i Make Up Stores flaggskeppsbutik på Norrlandsgatan. Efter sminkningen åker vinnarna Hummer-limousine ut till eventet.

2:a – 10:e pris Två biljetter till Make Up Stores allmänna visningar (den 12 september, kl 16:00 eller 17:30).

För att vara med och tävla mailar du dina kontaktuppgifter till [email protected] och beskriver med högst 3 meningar varför just du vill vinna två biljetter till Make Up Stores VIP-visning. Uppge Metro i ämnesraden.

Mer information om visningen hittar du på facebook.com/makeupstore

Lycka till!

 


2 kommentarer



2 kommentarer om “Vinn Biljetter!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Skulle aldrig vilja bli sminkad av någon på makeupstore. Blev sminkad av en på åhlens city och såg ut som en 3åring hade gått lös med kritor alternativt en rysk crackwhore med blåtiror.

    Svara
  • Hej Petra! Nu när denna tävling dök upp kom jag och tänka på den tävlingen med coca cola light där vi skulle tipsa om våra favorit träningsbloggar.
    Vad hände med den?

    Kram Elin

    Svara