window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:32 | maj 14, 2012

MONDAY BLOODY MONDAY

Så här såg jag ut i fredags innan det bar av till Göteborg. Nu har jag suttit hemma och hetsjobbat hela morgonen. Nu ska jag möta upp Carro för att plocka på stan till morgondagens plåtning. Hur nu det ska gå eftersom jag går som en anka för jag har sådan träningsvärk. Det är helt sjukt. Jag kan knappt röra mig. Idag ska jag dessutom köra boxpass – helvete alltså hur ska det gå? Haha!

Det är många som frågar om min väska på bilden. Den kommer från Alexander Wang. Jag hade en likadan tidigare som gick sönder. Så nu fick jag en helt ny som istället blev i roséguld. Den kommer från Spirit Stores i Malmö och jag är evigt tacksam för att jag fick en ny. Den säljs även på NK i Stockholm iallafall – men jag vet att just den med rosénitar är slut där.


3 kommentarer



3 kommentarer om “MONDAY BLOODY MONDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Är du alltid sådär bus-flammig på händerna? Jag brukar undvika att spruta dom efter som det just blir sådär och är svårt att få snyggt : /

    Svara
  • Happy måndag Petra!

    Jag kikade in här full med förväntan över att få höra om Göteborgsvarvet i lördags men icke?
    Snälla, kan du inte skriva om din upplevelse, hur var det, vad är dina tips till oss som vill försöka nästa år etc etc.

    Jag finner så mycket inspiration i dina träningsinlägg.
    Kram
    Mia

    Svara
  • Petra kan du inte sätta ut ett tränings schema, man ser verkligen hurn din kropp har ändrats. O berätta gärna om dina matvanor o det viktgaste DELA MED DIG UTAV RUMPÖVNINGARNA!! Länge leve göttar=)

    Svara